Pinnacle Tower

Luxe vergaderlocatie in hartje Amsterdam

Daarom

boekt u deze locatie
  • Pinnacle Tower is gevestigd in het hart van Amsterdam
  • Het pand is goed bereikbaarheid met het OV en per auto
  • Topclass service en gastvrijheid staan voorop
  • Het unieke design interieur is ontworpen door award winning bureau Tank

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Pinnacle Tower

Pinnacle Tower is een luxe en moderne vergader- evenementenlocatie in hartje Amsterdam. Geniet van de exclusiviteit en comfort van de high-end vergaderruimtes en lounges, geschikt voor bijeenkomsten van zakelijk tot een informele cocktail party. Pinnacle Tower staat voor gastvrijheid, gecombineerd met een top-class service, een breed pallet aan extra diensten en culinaire arrangementen. Het prachtige interieur is ontworpen door award-winning design bureau Tank.

Zalen
De vijf boardrooms op de begane grond en eerste verdieping zijn perfect geschikt voor vergaderingen, presentaties en diners voor groepen tot 12 personen.

Eten & drinken
Pinnacle Tower werkt uitsluitend samen met de beste cateraars. Het is ook mogelijk om culinaire arrangementen in de vergaderruimte te laten serveren. Een afsluiting van de bijeenkomst, in de vorm van een borrel of een walking dinner, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Evenementen & feesten
Het is mogelijk om in de avonduren en in het weekend de lounge en bar ruimte om te bouwen voor een evenement, presentatie, diner of borrel.

Bereikbaarheid
Pinnacle Tower is goed te bereiken per auto en openbaar vervoer. Trams 9 en 14 stoppen voor de deur en metrohalte Waterlooplein ligt op 5 minuten loopafstand. De naastgelegen bewaakte parkeergarage ligt direct om de hoek van Pinnacle Tower.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Pinnacle Tower

Vraag offerte aan

Adres:
Muiderstraat 1

1011 PZ Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Pinnacle Tower is gevestigd in hartje Amsterdam

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE