NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

De ideale locatie voor uw zakelijke of privéverblijf in Amsterdam

Daarom

boekt u deze locatie
  • In het centrum van Amsterdam
  • Uitzicht over de bruisende Dam
  • Hotelgebouw dateert uit 1855

Manager Meeting Experts

Maura Welling

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Het volledig gerenoveerde NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky vindt u midden op de Dam. Hoewel het hotel volledig gerenoveerd is dateert het uit 1855, toen meneer Krasnapolsky zijn koffiehuis begon.

Eten & Drinken
Grand Café Krasnapolsky heeft een klassiek menu in een eigentijds jasje, onder signatuur van Chef Jacob Jan Boerma (3* Michelin Chef van restaurant De Leest). Tevens wordt u in de Cake Room een uitgebreide patisserie en ruime, bijzondere keuze tijdens de thee of koffie aangeboden.

Naast het Grand Café Krasnapolsky wordt in het restaurant The White Room gerechten uit de Franse keuken gereserveerd, gemaakt met biologische producten.

Een drankje met vrienden of om een bijeenkomst af te sluiten? Geniet in de Bar The Tailor van bijzondere cocktails samengesteld door World’s Best Female Bartender, Tess Posthumus. 

Zalen
Het hotel heeft 17 vergaderruimtes en heeft in de grootste zaal ruimte tot 1500 personen. Van moderne zalen voor vergaderingen tot congressen, exhibities, feesten en bruiloften in de monumentale Wintertuin, het professionele team van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky organiseert het graag voor u! 

Kamers
Het hotel telt 451 kamers, van Superior kamers tot onze Presidential suite met twee etages en terras of de Royal suite met uitzicht op het koninklijk paleis.

Bereikbaarheid
Het hotel is op vele manieren te bereiken, van een aanlegsteiger tot een grote garage in het midden van de stad.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

NH Hotel Krasnapolsky

Vraag offerte aan

Adres:

Dam 9
1012 JS, Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Van luxe vergaderzalen tot een congres of bruiloft, er is altijd een geschikte zaal aanwezig

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE