NH Collection Barbizon Palace

Een historisch 5-sterrenhotel in het centrum van Amsterdam

Daarom

boekt u deze locatie
  • Direct gelegen aan het centraal station
  • Prachtige architectuur, met kamers verdeeld over een reeks 17e-eeuwse huizen
  • De meeste kamers hebben uitzicht op de stad

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

NH Collection Barbizon Palace

Nh Collection Barbizon Palace is gelegen in het stadscentrum van Amsterdam, tegenover het centraal station. Het gebouw dateert uit de 17e eeuw en is opgebouwd uit verschillende pandjes. Het hotel is volledig gerenoveerd en heeft zijn deuren heropend als Collection hotel in mei 2016.

Eten & drinken
In restaurant Hudsons bent u welkom voor ontbijt, lunch en diner. Voor een hapje en drankje kunt u plaats nemen in Bar Mar-Dique. En wanneer de gelegenheid zich voordoet, is  een diner in het Michelin restaurant van de locatie onder leiding van Chef Chris Naylor ook een optie.

Zalen
NH Collection Barbizon Palace heeft verschillende boardrooms, flexibele vergaderzalen en ook een eigen kapel. De St Olofs kapel kunt u geheel afhuren voor vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en bruiloften.

Kamers
Het hotel heeft 274 kamers, waarbij uit kunt kiezen uit Superior kamers, Premium kamers en Suites. In deze kamers zult u terug zien dat het hotel uit verschillende pandjes bestaat. Er zijn kamers met houten balken, trappetjes en allen met een andere vorm.

Voorzieningen
Het hotel heeft een eigen parkeergarage en beschikt voor onze sportieve gasten over een fitness.Het hotel heeft een eigen parkeergarage en beschikt voor onze sportieve gasten over een fitness.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

NH Collection Barbizon

Vraag offerte aan

Adres:

Prins Hendrikkade 59-72

1012 AD  Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Prachtig gerenoveerd gebouw uit de 17e eeuw

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE