NH Carlton Amsterdam

Vergader in het centrum van Amsterdam terwijl u uitkijkt op de bruisende stad

Daarom

boekt u deze locatie
  • Uitzicht op de stad.
  • Gebouwd voor de Olympische Spelen in 1928.
  • 15 minuten met de tram naar het Centraal Station.

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

NH Carlton Amsterdam

NH Carlton Amsterdam is gelegen in het midden van het stadscentrum. Binnen 20 minuten bent u bij alle grote attracties van de stad. 

Zalen
Het hotel heeft 3 vergaderzalen, allen overgoten met natuurlijk daglicht en uitzicht op het drukke stadsleven. De kleinste zaal is geschikt voor 20 personen, waar de grootste zaal 200 personen accommodeert.

Eten & drinken
In restaurant Caruso bent u welkom voor het ontbijt. Ook voor groepslunches en diners is meer dan genoeg ruimte beschikbaar.

Kamers
De kamers van NH Carlton Amsterdam hebben door de oude pandjes van Amsterdam allen een unieke vorm. Onder de kamers van NH Carlton Amsterdam vindt u kamers met kleine zithoeken, erkers en balkons. Toch zijn deze kamers voorzien van nieuwe en moderne gemakken als 46’’ televisies, haardrogers en fijne nieuwe matrassen.

Bereikbaarheid
NH Carlton Amsterdam is gelegen op 15 minuten met de tram vanaf het Centraal Station. Daarnaast kunnen treinreizigers uitstapen bij halte Muntplein, vanaf daar is het slechts 20 minuten lopen. Met de auto is het hotel te bereiken via de A1, A2, A4 en A7. NH Carlton Amsterdam heeft een eigen parkeergarage.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

NH Carlton Amsterdam

Vraag offerte aan

Adres:

Vijzelstraat 4

1017 HK  Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het hotel heeft 3 vergaderzalen met uitzicht op het drukke stadsleven

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE