NH Amsterdam Centre

Gelegen midden in het culturele hart van Amsterdam

Daarom

boekt u deze locatie
  • Het NH Amsterdam Centre staat midden in het culturele hart van Amsterdam.
  • Het hotel is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928 en heeft een klassieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School.
  • Op 100 meter van het Vondelpark.

Manager Meeting Experts

Maura Welling

NH Amsterdam Centre

NH Amsterdam Centre is gelegen in de culturele buurt van Amsterdam. Het hotel is in 1928 gebouwd in Amsterdamse schoolstijl voor de Olympische spelen. Het Museumplein, en daarmee ook het Van Gogh Museum, bevinden zich op loopafstand of steek het water over en u staat op het Leidseplein vol cafés en restaurants. Wilt u genieten van de natuur, midden in de stad? Wandel dan door het nabijgelegen Vondelpark.

Eten & drinken
In de Brasserie Appel wordt dagelijks het ontbijt, de lunch en het diner gereserveerd. Voor een hapje en drankje terwijl u uitkijkt over het Leidseplein bent u van harte welkom in Lounge L.

Zalen
Het hotel heeft 9 vergaderzalen. Vier zijn flexibel en kunnen met elkaar worden gecombineerd tot een maximale capaciteit van 200 personen. Tevens geven deze zalen toegang tot de Patio, een grote, rustige binnenplaats midden in het centrum van Amsterdam. Als break out zalen of voor uw board meeting gebruikt u een van de vijf boardrooms. Alle zalen hebben natuurlijk daglicht.

Kamers
De kamers in het NH Amsterdam Centre hebben een warme uitstraling en houten vloeren. 25 kamers kijken uit over de stad en onze suites hebben een whirlpool!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

NH Amsterdam Centre

Vraag offerte aan

Adres:

Stadhouderskade 7

1054 ES  Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

NH Amsterdam Centre beschikt over 11 mooie zalen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE