Lloyd Hotel & Culturele Ambassade

Het eerste 1-tot-5 sterren design hotel ter wereld

Daarom

boekt u deze locatie
  • Internationale keuken is flexibel en kookt graag naar de (dieet) wensen van de gasten, zowel voor lunch als diner
  • 1-tot-5 sterren kamers: voor ieder budget is er een kamer beschikbaar
  • Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een individueel hotel en kunnen zich gemakkelijk aanpassen aan uw wensen

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste 1-tot-5 sterren design hotel ter wereld, een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Het is een icoon van Dutch Design, gevestigd in een historisch gebouw in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam.

Zalen
Lloyd Hotel & Culturele Ambassade denkt graag met u mee om van uw vergadering een succes te maken. Het bijzondere en inspirerende karakter van het hotel en de kamers stimuleren creativiteit: ideaal voor events, congressen en vergaderingen. U bent omgeven door hedendaags design van Nederlandse topontwerpers en klassieke items uit de jaren '20, toen het hotel werd geopend. De vergaderruimtes variëren van 20 tot 91 vierkante meter en zijn geschikt voor vergaderingen van 2 tot 100 gasten.

Eten & drinken
Het Lloyd Restaurant serveert eten en drinken gemaakt met goede ingrediënten en simpele bereidingswijzen. Het Lloyd Restaurant werkt met leveranciers uit de streek, die eerlijk zijn over wat er in hun product zit.

Kamers
Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste 1-tot-5 sterren hotel ter wereld. Ontworpen als een huis voor alle reizigers, omzeilen ze het conventionele sterrensysteem door de kamers te classificeren naar grootte en design. De inrichting is ontworpen in samenwerking met MVRDV architecten, geaccentueerd met werk van internationaal bekende Nederlandse designers.

Bereikbaarheid
Lloyd Hotel ligt op 10 minuten tramafstand van het Centraal Station en 10 minuten rijden vanaf de A10. Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Lloyd Hotel

Vraag offerte aan

Adres:

Oostelijke Handelskade 34

1019 BN Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het eerste 1-tot-5 sterren design hotel ter wereld

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE