Level Eleven Amsterdam

Dé event- en feestlocatie van Amsterdam met het mooiste uitzicht!

Daarom

boekt u deze locatie
  • Verbluffend 360° uitzicht
  • Hartverwarmende hospitality
  • Ongekende mogelijkheden
  • Smaakmakend culinair

Event manager

Elleke Groot

Level Eleven Amsterdam

Uw Event op Level Eleven
Uw event in het hart van Amsterdam én in dat van uw gasten. Ga voor een onvergetelijke 360° beleving op het hoogste niveau. Ga voor absoluut indrukwekkend en voor een evenementenlocatie van een heel ander level. Welkom in Level Eleven. Neem uw gasten mee naar een omgeving zonder grenzen, midden in de bruisende binnenstad en on top of the world. Breng uw gasten in verwondering, laat ze eindeloos uitkijken tot ver voorbij de horizon. Dit is dé plek voor uw event, voor perfecte ontmoetingen en voor een moment om nooit te vergeten.  

Uw event, Amsterdam & Level Eleven
Een combinatie van topniveau. Stelt u zich eens voor: uw congres, feest, vergadering of bruiloft op een evenementenlocatie waar de mogelijkheden net zo onbegrensd zijn als het uitzicht. Een plek die meebeweegt met uw wensen, die elke verwachting overstijgt en alle zintuigen raakt. Til uw event naar een hoger niveau: van het eerste idee naar hét moment, van bijzonder naar ongeëvenaard. Breng uw event naar Level Eleven.

Bijzonder bereikbaar
U vindt Level Eleven op wellicht het bekendste stukje Amsterdam: aan het Stationsplein, pal naast het Centraal Station en aan de oevers van het IJ. Hartje centrum dus. Dat maakt onze evenementenlocatie naast bijzonder aantrekkelijk ook geweldig goed bereikbaar.

Daag ons uit!
Heeft al u verrassende, concrete ideeën? Of wilt u zich eens onbegrensd laten inspireren? Maak een afspraak en ontmoet de mensen van Level Eleven. We zitten vol spraakmakende ideeën!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 020 – 553 50 00 of stuur een e-mail naar: welkom@leveleleven.nl.

Level Eleven

Vraag offerte aan

Adres:

Stationsplein 51-53

1012 AB Amsterdam

Contactgegevens:

020 - 553 50 00

Het absolute hoogtepunt is het uitzicht over Amsterdam

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE