Landgoed Duin & Kruidberg

Midden in de natuur maar toch centraal gelegen

Daarom

boekt u deze locatie
  • Midden in de natuur maar toch centraal gelegen.
  • In het bezit van maar liefst 9 verschillende kampertypes.
  • Restaurant ‘de Vrienden van Jacob’ met een Michelin ster.
  • Zowel stijlkamers als een modern conferentiecentrum voor uw vergadering.
  • Grote tuin voor teamuitjes tijdens de zomer.

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Landgoed Duin & Kruidberg

Centraal gelegen, nabij Haarlem en Amsterdam ligt Landgoed Duin & Kruidberg. Een locatie met een authentieke uitstraling en vele (moderne) faciliteiten. Of u nu wilt overnachten of een meeting wilt organiseren, bij Landgoed Duin & Kruidberg is het allemaal mogelijk.

Zalen
Landgoed Duin & Kruidberg beschikt over 15 vergaderruimtes. De ruimtes zijn zeer stijlvol ingericht en geschikt voor diverse soorten vergaderingen. De ruimtes zijn gesitueerd in het landgoed en in het moderne vergadercentrum. Deze ruimtes zijn zeer modern en van alle faciliteiten voorzien.

Eten & drinken
Van ontbijt tot diner in Landgoed Duin & Kruidberg is alles mogelijk. In Brasserie DenK kan heerlijk geluncht en gedineerd worden. Ook is het mogelijk om uw High Tea in Brasserie DenK te laten plaats vinden. In de zomer kan men genieten op het mooie terras. Michelin restaurant De Vrienden van Jacob bevindt zich ook op het landgoed. In restaurant De Vrienden van Jacob kan men op Michelin ster niveau dineren tegen een schappelijke prijs.

Kamers
Landgoed Duin & Kruidberg telt 75 luxe hotelkamers. Hiervan bevinden zich 31 kamers in het klassieke landhuis en 44 Patiokamers in de aangrenzende hotelvleugel. Geen enkele kamer in het klassieke landhuis is hetzelfde.

Trouwen
Landgoed Duin & Kruidberg is een zeer bekende trouwlocatie in Haarlem en omgeving. U kunt er voor kiezen uw huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden in een van de stijlkamers. Bij goed weer kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te trouwen in onze prachtige, in Engelse stijl aangelegde landgoedtuin.

Bereikbaarheid
Vanaf treinstation Santpoort-Noord is het landgoed op 10 minuten loopafstand. Nabij de A9 en A22 gelegen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Duin & Kruidberg

Vraag offerte aan

Adres:

Duin- en Kruidbergerweg 60

2071 LE Santpoort

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Landgoed Duin & Kruidberg beschikt over 15 vergaderruimtes

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE