Koninklijk Instituut voor de Tropen

Een unieke, veelzijdige en duurzame locatie in hartje Amsterdam

Daarom

boekt u deze locatie
  • Elke ruimte heeft een unieke eigen ambiance
  • Onderdeel van het KIT kennisinstituut dat zich inzet voor duurzame projecten wereldwijd
  • Centraal gelegen in Amsterdam-Oost, direct aan het park
  • 10 minuten lopen van het station, de tram stopt voor de deur
  • Voldoende parkeergelegenheid op loopafstand
  • Duurzame catering op maat door onze eigen chef-kok

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Het onvergetelijke diner, dat geweldige congres en die geslaagde meeting hebben één ding gemeen: de perfecte locatie. 
Het indrukwekkende gebouw is een statement op zich, met een historie die terugvoert naar de koloniale tijd. Het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT), heeft alles in huis om elk evenement tot een daverend succes te maken.

Evenementen & Feesten
Deze kleurrijke evenementenlocatie zit vol Amsterdamse historie, heeft een eigentijds karakter en 1000m2 meeting-expertise. Ontvang uw gasten in de Marmeren Hal, inspireer uw gasten in een van de zalen of boek het hele KIT exclusief voor uzelf. Koninklijk Instituut voor de Tropen staat garant voor een volledig verzorgde bijeenkomst met state-of-the-art faciliteiten in een gebouw met een indrukwekkend verhaal.

Eten & drinken
Chef-kok Hans Ribbens kookt zoveel mogelijk met seizoensproducten van lokale leveranciers – lekker in de buurt en van de buurt. In zijn menu’s vertaalt hij op kundige wijze het internationale en multiculturele karakter van het KIT naar geuren, smaken en culinaire beleving.

Zalen
De capaciteit van de zalen in Amsterdam varieert van 32 tot 600 personen, afhankelijk van uw gewenste opstelling. U kunt de vertrekken van de locatie afzonderlijk of in combinatie reserveren. 

Kamers
Naast de congreslocatie en aangrenzend aan het groene Amsterdam Oosterpark vindt u het Amsterdam Tropen Hotel. Slaap comfortabel in een standaard kamer, met een weids uitzicht in een panorama kamer op een van de hogere verdiepingen of boek een van de suites voor meer ruimte.

Duurzaamheid
Bij het KIT is duurzaamheid een vanzelfsprekendheid. Het KIT is een kennisinstituut dat zich inzet voor fair trade, maatschappelijk verantwoord ondernemen en betekenisvolle samenwerking. KIT is een not-for-profit organisatie en dat betekent dat de winst ten goede komt aan duurzame internationale projecten.

Voorzieningen
Alle ruimtes op de congreslocatie in Amsterdam zijn voorzien van moderne congresfaciliteiten, professionele audiovisuele en ICT-voorzieningen, waarvoor technische ondersteuning beschikbaar is.

Bereikbaarheid
Tramhaltes Alexanderplein en Linnaeusstraat liggen meteen voor het gebouw en zijn eenvoudig bereikbaar. Ook met de auto is het pand snel vanaf de ring te bereiken.

Benieuwd hoe deze locatie er van binnen uitziet? Klik dan hier voor een 360 virtual tour!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

KIT

Vraag offerte aan

Adres:

Mauritskade 63
1092 AD, Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het KIT staat garant voor een volledig verzorgde bijeenkomst met state-of-the-art faciliteiten

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE