Hotel Seven One Seven

Gelegen achter de prachtige gevel van een 19e eeuws monumentale grachtenpand

Daarom

boekt u deze locatie
  • 19e eeuws grachtenpand
  • Negen exclusieve suites
  • Gemakkelijk bereikbaar

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

Hotel Seven One Seven

Als gast van Hotel Seven One Seven in Amsterdam − zakelijk of particulier − ervaart u de unieke combinatie van een verblijf in een 19e-eeuws pand plus alle denkbare moderne gemakken. U wordt ontvangen in dit prachtige etablissement aan de gracht in een sfeer van hartelijkheid en met volledig respect voor uw privacy en comfort.

Zalen
Hotel Seven One Seven opent de Strawinsky kamer en de bibliotheek voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een vergaderlocatie met een vleugje elegantie en exclusiviteit. Voor vergaderingen tot 16 personen is de Strawinsky kamer geschikt, met vijf grote openslaande deuren die uitkomen op het fraai aangelegde patio is er de mogelijkheid om tijdens het vergaderen, als het weer het toelaat, een moment uw hoofd te klaren. Voor vergaderingen tot 6 personen is de Bibliotheek geschikt. Hier kunt u vergaderen in een elegante en ontspannen sfeer met uitzicht op de Prinsengracht. Indien gewenst kan de locatie ook zorgen voor lunch en drankjes tijdens de vergadering. De mogelijkheid bestaat om alle benodigde apparatuur te huren voor een succesvolle vergadering, zoals een beamer, een projectiescherm en / of flip-overs met gratis high speed draadloos internet beschikbaar in het hele hotel. 

Eten & Drinken
Hotel Seven One Seven kan iedere persoonlijke aanvraag realiseren.

Kamers
Hotel Seven One Seven beschikt over negen exclusieve suites die allen anders gedecoreerd zijn.

Trouwen
Wensen omtrent het huwelijk zijn bij ieder stel anders. Daarom kijkt de locatie er naar uit uw persoonlijke aanvraag te ontvangen en deze voor u te  realiseren.

Bereikbaarheid
Vanaf de luchthaven Amsterdam biedt de locatie de mogelijkheid een persoonlijke pick-up voor u te realiseren. Tramhalte Prinsengracht heeft de tramlijnen 1, 2 en 5 tot zijn beschikking. Parkeren is mogelijk bij parking de Hoofdstad, welke de locatie graag voor u reserveert.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Seven One Seven

Vraag offerte aan

Adres:
Prinsengracht 717
1017 JW Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Hotel Seven One Seven beschikt over negen exclusieve suites die allen anders gedecoreerd zijn

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE