Golden Tulip Alkmaar

Een modern 4-sterren hotel in Noord-Holland

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Airconditioning
  • Gratis parkeren
  • Technische assistentie

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Golden Tulip Alkmaar

Golden Tulip Alkmaar ligt op de perfecte locatie als u in Alkmaar wilt vergaderen én overnachten! Gelegen aan de belangrijke rondwegen van Alkmaar en naast de afslag van de A9. Het hotel bevindt zich niet midden in het centrum maar biedt voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Het hotel beschikt over verschillende vergaderzalen, hotelkamers en ontspanningsfaciliteiten.  Verder zijn bij Golden Tulip Alkmaar voldoende ontspanningsfaciliteiten  aanwezig, zoals een gezellige bar, een fitness, een wijnkamer, drie restaurants en een wellness center met diverse sauna’s.

Eten & Drinken
Tijdens uw verblijf in het Golden Tulip Hotel Alkmaar kunt u natuurlijk heerlijk gaan eten in één van de vele restaurantjes die de binnenstad van Alkmaar rijk is. Het is echter ook mogelijk om dichtbij het hotel te genieten van een heerlijk diner. Golden Tulip Alkmaar biedt u de mogelijkheid om binnen het hotel uit 3 restaurants te kiezen. De restaurants die zich in het hotel bevinden hebben ieder een eigen specifieke keuken.

In de bar onder het hotel kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk glas wijn naar keuze of bijvoorbeeld een speciaal bier uit Alkmaar. De bar is dagelijks geopend van 16.00 uur tot 24.00 uur.

Zalen
Van de 6 vergaderzalen zijn er 5 eenvoudig te combineren als grotere zaal of zelfs één grote zaal. Alle zalen zijn juni 2016 geheel gerenoveerd. En er is 1 kleinere boardroom beschikbaar. Dit maakt de zalen van de locatie geschikt voor meetings van 2 tot 250 personen. Op de benedenverdieping van het hotel bevinden zich nog 2 zalen die ideaal zijn voor presentaties, receptie, ontvangstruimte en om apart te dineren. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, telefoon, draadloos internet en een espressomachine. Audiovisuele middelen kunnen op aanvraag verzorgd worden. Alle zalen beschikken over daglicht. Gecombineerd hebben de zalen een maximale capaciteit van 200 personen. Alle vergaderarrangementen van deze locatie zijn vanaf 12 personen en zijn inclusief onbeperkte koffie en thee met lekkers, ijswater, blocnotes en pennen, mintjes, zaalhuur en apparatuur (ook een beamer!).

Kamers
Golden Tulip Hotel Alkmaar beschikt over 77 stijlvolle en ruime kamers. De klassieke uitstraling van het hotel, vindt u ook terug in de hotelkamers.

Bereikbaarheid
Het Golden Tulip Hotel Alkmaar ligt op ongeveer 2 km van het oude stadscentrum van Alkmaar, bereikbaar per fiets of te voet. De beroemde Kaasmarkt in Alkmaar vindt iedere vrijdagochtend plaats van april tot september. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Golden Tulip Alkmaar

Vraag offerte aan

Adres:

Arcadialaan 6
1813 KN Alkmaar

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Golden Tulip Alkmaar biedt u de mogelijkheid om binnen het hotel uit 3 restaurants te kiezen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE