Forteiland IJmuiden

Unieke en inspirerende vergaderlocatie in een fort op een eiland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Grootste fort van de Stelling van Amsterdam
  • Op een eiland, vlakbij Amsterdam
  • Eerste Unesco wereld erfgoed met het Gouden Green Key milieucertificaat
  • Originele meeting onderbrekers
  • Spannende én ontspannende activiteiten
  • Historisch, maar van alle gemakken voorzien
  • Geschikt voor alle seizoenen
  • Unieke ligging in de monding van het Noordzeekanaal

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Forteiland IJmuiden

Bij Forteiland IJmuiden ziet u schepen uit de hele wereld voorbij varen, de haven van IJmuiden draait op volle toeren en de Noordpier van Wijk aan Zee is ook te zien. Een verbluffend uitzicht dat slechts een klein half uurtje rijden is vanaf Amsterdam.

Het Forteiland is onderdeel van De Stelling van Amsterdam. De stelling is rond 1885 aangelegd om de hoofdstad te verdedigen. Het fort is de grootste van de hele stelling.

De koepelzaal met muurschilderingen, de grote bunkers en het ondergrondse labyrint vertellen de geschiedenis van het fort. Op ieder stukje van het 4 hectare grote eiland, voelt u de spanning en het avontuur van vroeger. Waar eerst de troepen sliepen, kunt u nu uw jaarverslag presenteren.

Zalen
Het Forteiland beschikt over 11 historische zalen die van alle gemakken zijn voorzien. Zo is er in iedere zaal draadloos internet, een beamer met scherm en geluid, een flip-over, een Jura espressomachine en een koelkast met frisdrank. Het Forteiland beschikt over verschillende zalen van 6 tot 400 personen.

Eten & drinken
Forteiland IJmuiden is een ervaring. Zowel op cultureel als culinair vlak. Breidt uw bijeenkomst dus vooral uit met een lunch, barbecue of diner. De producten die gebruikt worden komen zoveel mogelijk uit het seizoen en uit de regio.

Evenementen & Feesten
Het Forteiland biedt tal van mogelijkheden voor evenementen & feesten. Van een middag teambuildingactiviteiten tot een sfeervol diner en van een productpresentatie tot feest. Het programma wordt geheel naar wens samengesteld. Het historische karakter van deze unieke locatie geeft bovendien een exclusieve uitstraling met veel privacy. 

Kamers
Het is niet mogelijk om op het Forteiland te overnachten, wel kunnen zij direct naar het Holiday Inn hotel in de jachthaven van IJmuiden varen. Een andere mogelijkheid is overnachten op een zeilschip of hotelboot direct aan het Forteiland.

Bereikbaarheid
Op Forteiland bent u zo. De haven van IJmuiden is slechts 25 minuten rijden vanaf Amsterdam. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Forteiland IJmuiden

Vraag offerte aan

Adres:

Forteiland 10
1976 DZ IJmuiden

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Unieke en inspirerende vergaderlocatie in een fort op een eiland

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE