Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Uniek gelegen aan de oude Zuiderzee

Daarom

boekt u deze locatie
  • Direct aan het Gooimeer met uitzicht over de oude haven
  • Een monumentaal pand met een rijke historie
  • 80 hotelkamers
  • 8 vergaderzalen
  • Voor groepen tot 110 personen

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Direct aan het Gooimeer, met uitzicht over de Oude Haven, vindt u Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. In dit nautisch dorp staat het 3-sterren hotel met 80 luxe ingerichte kamers. Op steenworp afstand ligt De Kalkovens, een culinaire pleisterplaats, met een rijke historie in een uniek monumentaal pand. Dit aparte zalencomplex heeft acht multifunctionele zalen voor vergaderingen, trainingen, feesten en partijen. Doordat Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier over eigen aanlegsteigers beschikt kunt u deze locatie zelfs bereiken per boot. U kunt hier gratis parkeren.

Zalen 
Of u nu een kleine of grote ruimte zoekt voor uw bijeenkomst; Nautisch Kwartier beschikt over 8 zalen van diverse afmetingen, die geschikt zijn voor al uw trainingen of vergaderingen. Deze zalen zijn geschikt voor maximaal 110 personen. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen aan de hedendaagse vergadereisen. 

Eten en drinken
Het restaurant is het culinaire hart van het hotel, waar gebruik wordt gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten van Nederlandse bodem. J Restaurant is de ideale gelegenheid voor zowel familiediners, een romantisch diner voor twee,  of een zakenlunch of –diner of een verfrissend drankje op het terras.

Evenementen & feesten
Naast het prachtige hotel ligt de karakteristieke evenementenlocatie De Kalkovens, bijzonder geschikt voor elke aangelegenheid. Verschillende zalen, een zeer uiteenlopende keuken en een team dat oog heeft voor detail, zijn de ingrediënten die uw feest compleet maken. De Kalkovens is een uniek provinciaal monument, met uitzicht over de Huizer haven, het Nautisch Kwartier en het Gooimeer. 

Officiële trouwlocatie
De Kalkovens is een officiële trouwlocatie en door de ligging aan het water zijn er talloze opties voor uw trouwdag. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met u!

Kamers
Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier beschikt over 80 hotelkamers waarvan 4 suites. Alle kamers beschikken over airconditioning.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Nautisch Kwartier

Vraag offerte aan

Adres:

Mastspoor 1

1271 GL Huizen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Een karakteristiek pand dat geschikt is voor de meest uiteenlopende evenementen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE