Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Ideale locatie dichtbij het Noordzeestrand

Daarom

boekt u deze locatie
  • Omringd door Polder en duinlandschap
  • 88 comfortabele kamers
  • 7 multifunctionele zalen
  • Geschikt voor 300 personen

Meeting Expert

Leotine Nieberg - Van de Pol 

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Het hotel ligt in het 1000 jaar oude schilderachtige kunstenaarsdorp Bergen. Omringd door polder en duinlandschap en slechts 5 kilometer verwijderd van het Noordzeestrand is Hotel-Restaurant Marijke de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten en activiteiten. Het hotel beschikt over 88 comfortabele kamers en 7 multifunctionele zalen, waarvan vier aaneengeschakeld kunnen worden en voorzien zijn van daglicht en airconditioning. In combinatie met de schitterende omgeving: duin, bos en strand, biedt dit hotel onbeperkte mogelijkheden voor zowel de zakelijke als de leisure gast.

Zalen
Of u nu een kleine of grote ruimte zoekt voor uw bijeenkomst; Hotel Marijke beschikt over 7 zalen van diverse afmetingen tot 184 m2, die geschikt zijn voor al uw trainingen of vergaderingen. Deze zalen bieden ruimte tot 300 personen. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen aan de hedendaagse vergadereisen. 

Eten & drinken
In het restaurant kunt u genieten van diverse heerlijke gerechten en voor een drankje kunt u terecht in de hotelbar of lounge.  Hotel Marijke zorgt voor een vriendelijk onthaal, alle moderne comfort en een onvergetelijk verblijf.

Evenementen & feesten
Het gezellige 4-sterren hotel heeft een prachtige ligging in Noord-Holland, vlakbij het strand. Door een veelvoud aan zalen is er altijd een passende zaal beschikbaar. Wat de aanleiding ook mag zijn, één ding is van groot belang: het moet een feest worden om nooit meer te vergeten! Niet alleen uw trouwfeest of een jubileum daarvan, maar ook diverse andere gelegenheden zijn het waard om uitbundig te vieren. Denk bijvoorbeeld eens aan verjaardagen, doopfeesten, recepties, etc. Er is altijd wel een reden voor een feestje. Uiteraard behoort een aansluitende overnachting tot de mogelijkheden!

Kamers
Hotel-Restaurant Marijke beschikt over 88 hotelkamers. Deze hotelkamers bestaan uit comfortabele kamers en suites.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Marijke

Vraag offerte aan

Adres:

Dorpstraat 23

1861 KT Bergen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het hotel ligt in het 1000 jaar oude schilderachtige kunstenaarsdorp Bergen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE