Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Hotel en vergaderlocatie geschikt tot wel 1000 personen

Daarom

boekt u deze locatie
  • 11 multifunctionele zalen geschikt voor 1000 personen
  • 4 boardrooms voor groepen tot 40 personen
  • 42 comfortabele hotelkamers
  • Mogelijkheid voor meerdaagse bijeenkomsten
  • Gelegen in het typische Hollandse landschap

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Hotel-Restaurant Heiloo

In de kop van Noord-Holland ligt Hotel-Restaurant Heiloo. Een hotel met onbegrensde mogelijkheden voor zowel de zakelijke- als de weekendgast. De 40 comfortabele hotelkamers en bruidssuite maken het mogelijk om meerdaagse bijeenkomsten te organiseren. De vergaderlocatie bestaat uit 11 zalen en 4 boardrooms die dankzij een ingenieus systeem aan elkaar verbonden zijn en biedt ruimte aan een totaal van 1000 gasten. Naast dit multifunctionele zalencomplex beschikt Hotel-Restaurant Heiloo over 4 boardrooms, geschikt voor vergaderingen of trainingen vanaf 2 tot maximaal 40 personen. De meeste zijn voorzien van daglicht, maar ze kunnen ook worden verduisterd. Tevens is er een gezellige bar en kunt u culinair genieten in het à la carte restaurant ‘Kwartje Koffie’.   

Multifunctionele vergaderzalen
Hotel-Restaurant Heiloo beschikt over multifunctionele vergaderzalen, die perfect zijn voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten, daglicht en voldoen aan de hedendaagse vergadereisen. 

Eten & drinken
Restaurant Kwartje Koffie kent een rijke geschiedenis en is in de wijde omgeving bekend om haar gemoedelijke en gastvrije sfeer. Ideaal om de dag te starten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Een tussendoortje, culinaire lunch of luxe diner behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Evenementen & feesten
Gelegen in het typische Hollandse landschap, vormt Hotel-Restaurant Heiloo een unieke locatie voor al uw feesten en partijen. Een swingend feest, ingetogen of juist spetterend; hier is alles mogelijk! 

Ook voor uw bruiloftsfeest bent u hier aan het juiste adres. De stijlvolle kamers, het culinaire restaurant en de prachtige zalen met terras zijn uitermate geschikt voor het organiseren van een receptie, diner of bruiloftsfeest. 

Kamers
Het hotel beschikt over 42 comfortabele hotelkamers.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Heiloo

Vraag offerte aan

Adres:

Kennemerstraatweg 425

1851 PD Heiloo

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Een swingend feest, ingetogen of juist spetterend; het is allemaal mogelijk!

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE