Fletcher Hotel Amsterdam

Een opvallend 4-sterrenhotel met moderne vergaderfaciliteiten

Daarom

boekt u deze locatie
  • Interieur van Hotel Amsterdam is ecologisch en chique
  • Mooi uitzicht over Amsterdam
  • Het design van de kamers maken de perfecte mix tussen zakelijk en vrije tijd
  • 5 boardrooms voor groepen tot 22 personen
  • Unieke locatie voor uw feest op 60 meter hoogte

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Fletcher Hotel Amsterdam

Het opvallende 4-sterren Hotel Amsterdam in Amsterdam Zuidoost heeft veel te bieden voor de zakelijke gast. Het hotel is zeer goed bereikbaar, heeft 120 luxe kamers en 5 boardrooms voor groepen tot 22 personen voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten. De boardrooms, gelegen op de 16e etage, beschikken allen over klimaatregeling, daglicht en videoconference mogelijkheden om zo efficiënt en comfortabel mogelijk te kunnen vergaderen. Het interieur van Hotel Amsterdam is te omschrijven als ecologisch en chique. Hoewel het exterieur uiterst modern is, vindt u rust en warmte in het interieur. Eerlijke, natuurlijke en unieke materialen zorgen voor een rustige en warme uitstraling. 

Zalen
De vergaderzalen voldoen aan al uw wensen voor zakelijke presentaties, board-meetings en private dinings. De zaal beschikt over comfortabele stoelen, een televisiescherm om te presenteren en faciliteiten voor videoconferencing. Door de sfeervolle open haard wordt een warme en intieme setting gecreëerd. De grote ronde ramen bieden veel daglicht en een prachtig uitzicht over Amsterdam 

Eten & drinken
De mogelijkheden in SKYrestaurant Pi zijn eindeloos. Eten in Amsterdam wordt hier een bijzondere ervaring! Geniet, onder het genot van een bijpassend glas wijn of een cocktail, van fingerfood en sushi die live voor u worden bereid. Neem plaats aan de 11 meter lange bar met enorme kroonluchter als echte eye catcher terwijl u geniet van het mooie uitzicht voor u over Amsterdam. 

SKYrestaurant Pi restaurant heeft een open keuken. In het restaurant kunt u uitgebreid dineren op grote hoogte en ‘ronduit’ culinair genieten van een internationale keuken waarin de nadruk wordt gelegd op gezonde gerechten. 

Evenementen & feesten
De unieke locatie voor uw feest of evenement op grootte hoogte. In overleg met een banquet sales medewerker kunt u elk feest tot een succes brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de SKYlounge: op 60 meter hoogte, volledig tot uw beschikking en een prachtig uitzicht over Amsterdam?

Kamers
Het design van de 120 hotelkamers maakt een perfecte mix tussen zakelijk en vrije tijd mogelijk. De hoge, ronde raampartijen variërend in grootte van vier tot acht meter, versterken het ontwerp van het hotel zowel binnen als buiten. U waant zich door het vele licht en het doordachte kleurgebruik in een loft, met spectaculair uitzicht over Amsterdam.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Amsterdam

Vraag offerte aan

Adres:

Schepenbergweg 50

1105 AT Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Eerlijke, natuurlijke en unieke materialen zorgen voor een rustige en warme uitstraling

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE