Conservatorium

Unieke hotel locatie gelegen aan het Museumplein

Daarom

boekt u deze locatie
  • Een prachtige entree in het ruime atrium, een prachtig 'architectonisch meesterwerk'.
  • Zes state-of-the-art zalen voor 2 tot 120 personen in theateropstelling, ideaal voor elk type bijeenkomst.
  • Gesitueerd tegen over het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Conservatorium

Het Conservatorium is een luxehotel op vijfsterrenniveau, gelegen in het culturele hart van de stad en vlakbij luxueuze winkelstraten als de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat. Piero Lissoni was verantwoordelijk voor het ontwerp van het hotel hij heeft een perfecte synergie gecreëerd tussen modern design, historische architectuur en details verwijzen naar de geschiedenis van het gebouw. Voel je thuis op een plek die in binnen- en buitenland bekend staat als “de huiskamer van Amsterdam”. 

Zalen
De 6 vergader- en evenementenzalen van het hotel zijn zo ingericht dat zij passen bij elke gelegenheid. Huisarchitect Piero Lissoni creëerde voor elke zaal een eigen intieme sfeer. Het eigentijdse design is dan ook zeer aansprekend. 
De Symphony Room is de grootste zaal van het hotel. Deze is geschikt voor maximaal 120 gasten in theateropstelling en 90 dinergasten. De naar kleuren vernoemde ruimten op de vijfde etage bieden kleinere oppervlakten. 

Eten & drinken
Bij het Consevatorium kunt u heerlijk dineren. Het gehele culinaire spectrum valt onder de verantwoordelijkheid van de Nederlandse chef, Schilo van Coevorden. De waarden die centraal staan zijn eenvoud, respect voor seizoen gebonden producten en het gebruiken van regionale producten.

Trouwen
Trouwen bij het Conservatorium is ook mogelijk. U kunt hier terecht voor de ceremonie, receptie, diner of het huwelijksfeest. 

Kamers
Het Conservatorium beslaat acht verdiepingen en beschikt over 129 kamers en suites. De suites bieden een goede keuze van maten en stijlen in aanvulling op de categorieën kamer, die variëren van junior tot Penthouse

Bereikbaarheid
Het Conservatorium is te bereiken via de ingang aan de Paulus Potterstraat. Hier kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten parkeren door middel van valet parking. Indien u zelf uw auto wilt parkeren, kunt u terecht voor Q-Park Museumplein als dichtstbijzijnde parkeergelegenheid.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Conservatorium Hotel

Vraag offerte aan

Adres:

Van Baerlestraat 27 

1071 AN Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

6 vergader- en evenementenzalen gelegen in het culturele hart van de stad

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE