Amsterdam Art Center

Locatie die door middel van kunst de creativiteit stimuleert

Daarom

boekt u deze locatie
  • Locatie die doormiddel van kunst de creativiteit stimuleert
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Vergaderen met kleine én grote groepen

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

Amsterdam Art Center

Amsterdam Art Center is een prachtige vergaderlocatie die zich voornamelijk focust op creativiteit door middel van kunst. De stimulatie om "out of the box" te denken zorgt ervoor dat er tijdens de vergadering interessante oplossingen worden aangedragen. 

Naast vergaderen kunt u terecht voor teambuilding activiteiten, uitjes of creatieve workshops zoals schilderen en koken.

Zalen
Amsterdam Art Center gebruikt verschillende stijlen voor de inrichting. Van vintage tot zakelijk en van speels tot creatief, elke inrichting biedt een andere sfeer om te vergaderen. Kies de stijl die bij u en uw team past!

Eten & drinken
De lunch wordt altijd vers bereid in het Grand Café. Knapperig, in eigen huis afgebakken brood en heerlijke soep uit de kookstudio, aangevuld met fruit en biologische sappen. Een lunch die niets te wensen overlaat. 

Bent u tijdens de lunch toe aan ontspanning? In het Art Center kunt u genieten van een rondleiding, een potje tafeltennis of tafelvoetbal en u kan relaxen op het terras. 

Bereikbaarheid
Het Amsterdam Art Center is goed bereikbaar met de auto en het OV. Vanaf Station Sloterdijk is het slechts 8 minuten lopen naar het Amsterdam Art Center.
Liever met de auto? Bij het Amsterdam Art Center kunt u gratis parkeren op eigen terrein. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Amsterdam Art Center

Vraag offerte aan

Adres:
Donauweg 23

1043 AJ  Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De mooiste ideeën ontstaan door creativiteit

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE