Tribes Eindhoven

Ontdek de Masaï stam terwijl u vergadert

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gelegen naast Eindhoven Airport
  • Inspirerende vergader- en werklocatie
  • Ontdek de bijzondere Masaï stam terwijl u vergadert
  • Hoge IT-standaard

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Tribes Eindhoven

In het moderne Flight Forum, naast Eindhoven Airport bevindt zich de Masaï stam. Een nomadische stam die door het oosten van Afrika trekt. Ontdek deze bijzondere stam terwijl u vergadert in een van de inspirerende vergaderzalen die Tribes Eindhoven te bieden heeft. Deze Tribes locatie is voorzien van alle middelen en technische infrastructuur die u kunt verwachten binnen het moderne bedrijfsleven. Van heerlijke koffie tot geïntegreerde beamers en gastvrije service, alles staat tot uw beschikking.

Bereikbaarheid
Tribes Eindhoven is bereikbaar via de A2 en is er bovendien voldoende parkeergelegenheid. Door middel van o.a. een pendelbus, van en naar Eindhoven Centraal Station, is Tribes ook via het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Vergaderingen met een internationaal tintje zijn ook geen probleem want Eindhoven Airport ligt om de hoek.

Zalen
Tribes Eindhoven beschikt over vijf verschillende soorten vergaderzalen. Deze ruimtes zijn geïnspireerd door de nomadische stam, de Masaï. Door middel van schuifwanden zijn deze vergaderzalen flexibel inzetbaar vanaf twee personen tot 300 personen, ultrasnel internet en alle andere top technologische voorzieningen hebben wij voor u klaar staan om uw vergadering tot een geslaagde meeting te maken. U kunt bij Tribes Eindhoven terecht voor een interview met twee tot een conferentie tot 300 personen.

Eten & drinken
Bij Tribes wordt er Brain Food geserveerd, voeding die uw hersenen fris houden. Dit doet Tribes Eindhoven door vetarme voeding te serveren, geen chocolade, maar met trage suikers. Hierdoor kunt u de kennis op een goede manier verwerken en valt u niet in een dipje tijdens uw meetings bij Tribes. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van ons restaurant maar u kunt er ook voor kiezen om een privé- arrangement te bestellen.

Inspirerende werkplekken
Tribes biedt naast vergaderzalen ook de mogelijkheid om geïnspireerd te werken. Bij Tribes Eindhoven wordt een 5-sterren service gehanteerd in combinatie met het serveren van heerlijke koffie, een hoge IT-standaard en niet te vergeten, goed gezelschap. De professional kan er voor kiezen om te werken in de bibliotheek of restaurant, maar het is uiteraard ook mogelijk om een kantoorruimte te huren. U kunt werkplekken huren voor 1 uur, 1 week, 1 maand, 1 jaar of langer, voor 1 tot 100 personen of meer. Alles is mogelijk. Elke Tribes locatie heeft een espressobar, stamcafé, bibliotheeklounge, fitness en meer ter beschikking.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Tribes Eindhoven

Vraag offerte aan

Adres:

Flight Forum 840

5657 DV Eindhoven

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Inspirerend interieur gebaseerd op de Masaï stam die door Afrika trekt

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE