Hotel-Brasserie Plein Vijf

Historische locatie in Deurne

Daarom

boekt u deze locatie
  • Brasserie met een uitstekende drank- en spijskaart
  • Goed bereikbaar
  • 3 zalen met eigen sfeer en ambiance 
  • Historische locatie

Meeting Expert

Leotine Nieberg

Hotel-Brasserie Plein Vijf

Hotel Brasserie Plein Vijf, gevestigd in pand nummer 5 op de markt in Deurne. Een pand met een rijke historie, waarvan de sporen nog goed te zien zijn. Plein Vijf is een populaire ontmoetingsplek voor zowel zakelijke als privé gelegenheden, waar gezelligheid en gastvrijheid centraal staan. 

Zalen & kamers
Plein Vijf beschikt over 3 verschillende zalen: Het pakhuis, de Lounge en de private dining room. 

Hotel Plein Vijf telt 25 kamers. De kamers zijn voorzien van alle moderne voorzieningen als gratis wifi, koffie-en thee faciliteiten, roomservice, kabel tv en een minibar.

Eten & drinken
Laat u verleiden door de menukaart vol lekkere en eigentijdse gerechten. De keukenbrigade bereidt alle gerechten met liefde, kwaliteit en creativiteit, met het oog op lokale en bewuste ingrediënten. Naast de à la carte menukaart kunt u ook kiezen voor een 3–gangen keuze seizoensmenu voor een vaste scherpe prijs.

Evenementen & feesten
Voor evenementen en feesten kunt u ook bij Plein Vijf terecht. Ieder feest op maat op basis van uw wensen. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid, kwaliteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Trouwen
Vier uw mooiste dag bij Plein Vijf. Bij Plein Vijf is alles onder één dak: een ideale locatie, met een gastvrije service, eten en drinken van hoge kwaliteit en goed verzorgde faciliteiten. 

Bereikbaarheid
Deurne is gemakkelijk te bereiken vanuit elke hoek. Op 29 minuten rijden van Eindhoven. Rondom Plein Vijf is voldoende parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Het NS station ligt op nog geen vijftien minuten loopafstand. 

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Brasserie Plein Vijf

Vraag offerte aan

Adres:

Markt 5

5751 BE Deurne

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Locatie met uitstekende brasserie en verschillende zalen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE