Nelson City Resort Oss

Waar ondernemerschap, talent en sportiviteit de kernwaarden zijn

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gratis parkeren
  • Inclusief flexwerkplekken bij Business Facility Point Oss
  • Centraal gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Nelson City Resort Oss

Bij Nelson City Resort Oss kunt u vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. Ondernemerschap, talent en sportiviteit zijn elementen die centraal staan bij Nelson City Resort Oss. Dit 4-sterren hotel is centraal gelegen tussen Nijmegen en ’s Hertogenbosch. Business Facility Point Oss is onderdeel van het Hotel en biedt ruimte aan zelfstandigen, ondernemers en werknemers die niet over een kantoorruimte beschikken. Het nieuwe meeting point geeft alle ruimte om te werken en elkaar te ontmoeten.

Zalen
Nelson City Resort Oss biedt multifunctionele zalen voor een vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten. Alle faciliteiten zijn aanwezig om uw bijeenkomst tot een succes te maken. 

Evenementen & activiteiten
De veelzijdige faciliteiten van het hotel maken het mogelijk om een vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst te combineren met een inspirerende activiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke lunchbreak of culinair diner, of een groepsles Yoga.

Eten & drinken
Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner. De gerechten worden bereid in de grote open keuken midden in het restaurant. Live cooking, gratis tips & tricks en een échte barbecuesfeer. Ook kunt u terecht voor een borrel in de lounge. Heeft u iets te vieren? Nelson City Resort Oss maakt een perfect arrangement op maat. 

Bereikbaarheid
Het hotel is te bereiken via 's-Hertogenbosch (A59) of via Nijmegen (A50/A59) en bevindt zich naast het voetbalstadion van FC Oss.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Nelson City Resort Oss

Vraag offerte aan

Adres:

Nelson Mandelaboulevard 22

5342 CZ  Oss

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Geeft u de ruimte om te werken en elkaar te ontmoeten

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE