Landgoed Huize Bergen

Monumentale Villa uit 1916 nabij Den Bosch

Daarom

boekt u deze locatie
  • Monumentale Villa en landgoed van 7,5 hectare
  • Verscholen in het groen en aan de A2 Den Bosch - Eindhoven
  • MVO locatie: opbrengsten gaan naar ideële doelen

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Landgoed Huize Bergen

De monumentale Villa uit 1916 nabij Den Bosch ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Landgoed Huize Bergen biedt uitstekende vergadervoorzieningen. Het landgoed van ruim 7,5 hectare is zeer geschikt voor outdoor teambuilding activiteiten.

Zalen
Met ruim 20 zalen en stijlkamers in 7 paviljoens biedt Landgoed Huize Bergen ook met meerdere groepen tegelijkertijd de intimiteit en privacy die gewenst is. Reserveer voor een klein gezelschap in de Villa of plan een congres voor 160 personen in de Pauw.

Evenementen en trouwen
De locatie heeft diverse zalen, dit maakt het mogelijk om een feest of evenement te organiseren in volledige privacy, midden in de natuur en toch uitstekend bereikbaar voor de gasten. Trouwen op Landgoed Huize Bergen is genieten in alle rust; van uw partner, uw gasten en alles wat deze bijzondere dag u te bieden heeft. Geef het Ja-woord onder de oude beuk of in een van de authentieke stijlkamers, ontvang uw gasten in de sfeervolle Salon en sluit deze mooie dag af met een bruisend feest in het klassieke Koetshuis.

Eten & drinken
Op authentieke wijze wordt er met liefde gekookt voor uw gasten. Recepten uit grootmoeders kookboek worden afgewisseld met moderne smaakbelevingen.

Kamers
Ontwaak met het gefluit van de vogels uit het park en start uw dag met een ontbijt in een van de stijlvolle eetzalen. Overnachten doet u in een comfortabele één of tweepersoons hotelkamer. De inrichting van alle hotelkamers is modern maar met een knipoog naar de historie van het landgoed.

Bereikbaarheid
Landgoed Huize Bergen ligt centraal ten opzichte van de grote steden en is zeer goed bereik via de A2 Den Bosch – Eindhoven. Ook per openbaar vervoer is het landgoed goed bereikbaar, op 10 minuten loopafstand ligt treinstation Vught. Parkeren en elektrisch laden doet u gratis op het landgoed.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Landgoed Huize Bergen

Vraag offerte aan

Adres:

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Prachtig landgoed verscholen in het groen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE