Igluu Eindhoven

Een inspirerende locatie in de binnenstad van Eindhoven

Daarom

boekt u deze locatie
  • A-locatie in het hart van Eindhoven
  • Monumentaal pand / plek met historie 
  • Ideale setting voor conferenties tot 500 personen

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Igluu Eindhoven

Igluu Eindhoven biedt comfortabele ruimte in de monumentale Lichttoren in het centrum van Eindhoven voor bijeenkomsten tot 500 personen. Natuurlijk kunt u terecht voor uw vergadering, training, workshop, heidag of conferentie. Door de grote diversiteit aan zalen is Igluu ook de ideale omgeving voor een private diner, een productpresentatie, een informatiemarkt of bijvoorbeeld een modeshows (inclusief catwalk) of discussieavond. De mogelijkheden zijn zeer groot. 

Zalen
Igluu heeft 14 vergaderzalen en –lounges. Variërend van intieme ruimtes voor kleine groepen tot en met de Lichttoren-zaal met een capaciteit tot 500 personen. Het geheel aan zalen en ruimtes binnen Igluu is ideaal voor een congres of conferentie met grote plenaire bijeenkomsten en break-out sessies. Alle zalen zijn flexibel in te richten en beschikken over professionele voorzieningen voor beeld en geluid.

Kamers
U kunt uw verblijf bij Igluu tevens combineren met een overnachting in het aangrenzend hotel (meer dan 200 kamers) bereikbaar via een interne doorgang.

Eten & drinken
U kunt uw bijeenkomst bij Igluu combineren met een ontbijt, lunch, diner of borrel. Daarbij wordt rekening gehouden met de wensen van uw (internationale) gasten.          

Ook is het mogelijk om de lunch of diner te gebruiken in Café Restaurant Usine, gelegen direct onder Igluu en via een interne doorgang bereikbaar.

Trouwen
De monumentale Lichttoren-zaal is een unieke en bij uitstek geschikte locatie voor een trouwplechtigheid of receptie. De ruime zaal mét lounge en bar biedt ruimte aan een gezelschap tot 500 personen.

Voorzieningen
Igluu biedt naast vergaderfaciliteiten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van flexibele werkplekken en focusplekken. U kunt uw verblijf bij Igluu tevens combineren met een overnachting in het aangrenzend hotel (meer dan 200 kamers) bereikbaar via een interne doorgang.

Evenementen
Igluu biedt - naast verzorgde ruimtes voor grote groepen - inhoudelijke en organisatorische ondersteuning op maat. Igluu denkt graag mee over de bijeenkomst en zorgt ervoor dat de catering en aankleding tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook koppelt Igluu u graag aan een facilitator of spreker.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Igluu Eindhoven

Vraag offerte aan

Adres:

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het geheel aan zalen en ruimtes binnen Igluu is ideaal voor een congres of conferentie

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE