Hotel de Korenbeurs, Sure Hotel Collection By Best Western

Locatie in het gezellige dorpje Made

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centraal gelegen locatie
  • Specialiteiten restaurant Fundi, van trendy tot classic
  • Gezellige hotelbar voor businessborrels en vermakelijke discussies
  • Gratis 80 videobewaakte privé parkeerplaatsen
  • Brabantse gastvrijheid

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

De Korenbeurs

Hotel de Korenbeurs, Sure Hotel Collection By Best Western is gelegen in het gezellige Brabantse dorpje Made. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandel-, fiets-, of vaarroute door schitterend Nationaal Park de Biesbosch. Hotel de Korenbeurs is aantrekkelijk gelegen tussen de A16 en A27 en tussen Amsterdam en Brussel.

Evenementen & feesten
Bij de Korenbeurs kunt u terecht voor party’s van classic tot trendy met een capaciteit tot 1200 gasten, of het nu gaat om een klein intiem gezelschap of een mega party. 

Kamers
Het gehele hotel is voorzien van gratis Wifi, de luxe kamers zijn tevens voorzien van massagedouche, extra lange bedden en airco.

Bijeenkomsten
De Korenbeurs heeft alles in huis voor succesvolle vergaderingen, seminars, trade shows en (meerdaagse) meetings. De locatie beschikt over 10 meetingrooms met een totale capaciteit tot 750 gasten. Ook de ontvangst, breaks, lunches, aperitief en diners vinden plaats in sfeervolle ruimtes.

Eten & drinken
Sluit de dag culinair af met heerlijke gerechten en mooie wijnen in restaurant "Fundi". Met veel liefde voor de regionale producten koken zij puur, eerlijk en vooral smaakvol! Met een groot scala aan open wijnen zorgt maitre Fadi voor spannende wijn/spijs combinaties. Het terras op ‘Zuid’ is geschikt voor zonnige lunches en zwoele zomeravonden.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel de Korenbeurs

Vraag offerte aan

Adres:

Kerkstraat 13
4921 BA Made

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De Korenbeurs heeft alles in huis voor succesvolle vergaderingen, seminars, en meetings.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE