Het Witte Kasteel

Centraal gelegen landgoed in Noord-Brabant voor al uw zakelijke activiteiten

Daarom

boekt u deze locatie
  • De Inspirerende Omgeving
  • Midden in de stedelijke driehoek Tilburg, Waalwijk en ’s-Hertogenbosch
  • Eigen Label ‘Bijzonder Groen’. Eerlijke en duurzame veelal biologische producten van hoge kwaliteit

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Het Witte Kasteel

Landgoed Het Witte Kasteel is centraal gelegen in Noord-Brabant en biedt verschillende mogelijkheden waar u in alle rust met uw klanten, collega’s of relaties kunt samenkomen. Zodra u het landgoed binnenrijdt, begint er iets te stromen. Is het inspiratie, zijn het ideeën of is het de rust van totale ontzorging? Wat het ook is, er gebeurt iets en dat levert een positieve bijdrage aan uw zakelijke activiteit.

Eten & Drinken
De culinaire partner van Het Witte Kasteel is ‘Cookaholics’. Cookaholics heeft de passie om mooie en fijne dingen te creëren, die ‘toevallig’ met bijzonder lekker eten en drinken te maken hebben. Sommige mensen noemen het catering, maar ‘kunst’ is ook een uitermate passende benaming. 
De grote kracht van Cookaholics ligt in de culinaire invulling voor de gasten van Het Witte Kasteel. En de mogelijkheid bestaat, dat Cookaholics een totaalbeleving bedenkt, organiseert en levert, die naadloos aansluit op de doelstelling van het evenement.

Zalen
Landgoed Het Witte Kasteel bestaat uit verschillende prachtige, historische onderdelen en monumentale gebouwen. Hier vinden diverse bijzondere bijeenkomsten en sfeervolle activiteiten plaats.

Op landgoed Het Witte Kastel bevinden zich 4 gebouwen met meerdere zalen voor een perfecte meeting;
Het Witte Kasteel - capaciteit 100 personen (kelder, begane grond en eerste verdieping)
Het Koetshuis - capaciteit 60 personen
Het Neerhuis - capaciteit 4 personen (vakantiewoning)
Het Theehuis - capaciteit 30 personen
Feesttent in de kasteeltuinen - capaciteit in overleg

Trouwen
Trouwen op het landgoed Het Witte Kasteel geeft uw huwelijksdag extra glans. De gemeente Loon op Zand heeft niet voor niets het landgoed aangewezen als officiële trouwlocatie voor het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Het majestueuze kasteel, de bijgebouwen en de grote tuin staan zowel binnen als buiten garant voor een heerlijke sfeer. De veelzijdigheid van het landgoed zorgt ervoor dat het geschikt is voor verschillende soorten huwelijken.

Bereikbaarheid
Landgoed Het Witte Kasteel ligt in het Noord-Brabantse dorp Loon op Zand. Het is centraal gelegen, midden in de stedelijke driehoek Tilburg, Waalwijk en ’s-Hertogenbosch. Het heeft een eigen parkeerterrein en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (halte op 5 minuten loopafstand).
Op het voorplein is het mogelijk om 30 auto’s te parkeren. Tevens kan er gratis gebruik gemaakt worden van parkeergelegenheid in de naaste omgeving.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Het Witte Kasteel

Vraag offerte aan

Adres:

Kasteellaan 17
5175 BC Loon op Zand

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het Witte Kasteel bestaat uit verschillende historische onderdelen en monumentale gebouwen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE