Golden Tulip West-Ende

Oude fabrikantenvilla met een rijke historie

Daarom

boekt u deze locatie
  • Ontmoetingsplek met rijke historie
  • Midden in het bruisende centrum van Helmond
  • 107 hotelkamers en 8 long-stay appartementen
  • Zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar

Meeting Expert

Leotine Nieberg - Van de Pol

Golden Tulip West-Ende

Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand, gebouwd in 1880, heeft een rijke historie en is al jaren een belangrijke ontmoetingsplek voor zakelijke aangelegenheden. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staat centraal. Ieder gezelschap heeft verschillende wensen, er is veel mogelijk bij West-Ende.

Zalen en kamers
Met de geruime keuze aan zalen heeft Golden Tulip hotel West-Ende een zaal voor elke gelegenheid. Elke zaal heeft een eigen identiteit en ambiance. Een aantal zalen hebben een echte authentieke uitstraling die zo typisch is voor de oude fabrikantenvilla, terwijl andere zalen een strakke, moderne uitstraling hebben. Het hotel beschikt over 106 hotelkamers, waaronder 8 long-stay appartementen en een Bed and Breakfast gedeelte met 8 thema-kamers.

Eten & drinken
De chef verzorgt graag de maaltijden tijdens uw bijeenkomst. Voor een hapje kunt u terecht in de Brasserie, maar u kunt er ook voor kiezen om uw maaltijd te nuttigen in één van de zalen. Voor een borrel kunt u terecht in de bar, waar een grote keuze aan bieren, wijnen en sterke dranken is.

Trouwen
Vier uw mooiste dag bij Golden Tulip hotel West-Ende. Bij West-Ende heeft u alles onder één dak, een ideale locatie, met een gastvrije service, eten en drinken van hoge kwaliteit en goed verzorgde faciliteiten.

Bereikbaarheid
Golden Tulip hotel West-Ende is gemakkelijk te bereiken vanuit elke hoek. Het hotel is
gelegen aan de N612, die u naar de verschillende A-wegen en omliggende plaatsen brengt. Het centrum van Eindhoven bereikt u binnen 15 minuten en de luchthaven is slechts 30 minuten van u vandaan.

Ook met het openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Het NS station ligt op een kleine 10 minuten loopafstand van Golden Tulip hotel West-Ende.

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Golden Tulip West-Ende

Vraag offerte aan

Adres:

Steenweg 1
5707 CD Helmond

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Elke zaal heeft een eigen identiteit en ambiance, en is van alle gemakken voorzien.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE