Golden Tulip Keyser Breda

Vergaderen in de Franse wijnstreken in Breda

Daarom

boekt u deze locatie
  • Rustig gelegen in het bruisende centrum van Breda
  • Multifunctionele zalen
  • De mogelijkheden zijn eindeloos

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Golden Tulip Keyser Breda

Bij Golden Tulip Keyser Breda heeft u de keuze uit negen verschillende zalen. Ieder met eigen kenmerken en vernoemd naar diverse Franse wijnstreken. Ze lopen uiteen van een kleine, intieme vergaderruimte tot een grote zaal voor uw privé,- of personeelsfeest, training of congres.

Zalen
Alle vergaderzalen bevinden zich op de begane grond en zijn smaakvol ingericht met oog voor detail. Veel daglicht en openslaande deuren zijn de basisingrediënten voor een inspirerende bijeenkomst.

Kamers
Een comfort kamer, een superior kamer, een luxe suite of de bruidssuite: bij Golden Tulip Keyser Breda heeft u altijd een rustpunt om in thuis te komen. Alle kamers zijn modern ingericht en de boxspring bedden staan garant voor een goede nachtrust.

Eten & drinken
Desgewenst combineert u uw zakelijke bijeenkomst met een culinaire lunch, mini- high tea of een diner (à la carte of in buffetvorm) in het artistiek gestylde Restaurant Orange. Ook kunt u op het terras genieten van een drankje na afloop van uw meeting.

Bereikbaarheid
Vanuit Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal gaat twee keer per uur de intercity rechtstreeks naar Breda. Met de auto is de locatie ook goed te bereiken via de A27 en A16.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Golden Tulip Keyser Breda

Vraag offerte aan

Adres:

Keizerstraat 5

4811 HL Breda

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Keuze uit negen verschillende zalen met diverse stijlen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE