Fletcher Hotel-Restaurant Trivium

Luxe 4-sterren locatie in een bosrijke omgeving

Daarom

boekt u deze locatie
  • Uitgebreide Beauty & Wellness faciliteiten
  • 9 multifunctionele feest- en vergaderzalen
  • Fitnessfaciliteiten

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

Fletcher Hotel-Restaurant Trivium

Het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten Leur heeft vele mogelijkheden voor een zakelijk verblijf. Er zijn 9 multifunctionele feest- en vergaderzalen. Tevens heeft het hotel een auditorium voor 150 personen. De locatie heeft 72 comfortabele hotelkamers, een gezellige bar, verfijnd restaurant en is net buiten het stadscentrum gelegen. Ook kunt u gebruik maken van gratis parkeergelegenheid en WiFi.

Beauty & Wellness
Na een dag vergaderen kunt u genieten van Beauty en Wellness Trivium waar u helemaal tot rust kunt komen. Hier vindt u 2 soorten sauna's, een Turks stoombad, infrarood beamers, een zwembad om af te koelen en een schoonheidssalon voor ontspannende behandelingen.

Eten & drinken
Bij Hotel-Restaurant Trivium kunt u terecht voor een heerlijke lunch of borrel, maar ook voor een uitgebreid diner. In het sfeervolle à la carte restaurant met uitzicht op het royale terras bij het vijvertje kunt u zich laten verrassen door de culinaire creaties van de chef-kok en zijn team.

Geniet bij mooie zomerse dagen van het zonovergoten terras bij de vijver en maak gebruik van het à la carte menu voor zowel lunch als diner. 

Bereikbaarheid
Neem de afslag Etten-Leur (afrit 18). Sla rechtsaf naar de Oostpoort. Na 355 meter rechts aanhouden naar de Bredaseweg. Op de Bredaseweg na 350 meter afslaan naar het Trivium. Deze weg leidt u tot de rotonde waar het hotel zich bevindt.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800 –250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Trivium

Vraag offerte aan

Adres:

Trivium 72
4873 LP Etten-Leur

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Locatie met een groot auditorium voor 150 personen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE