Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark

In alle rust vergaderen vlakbij het historische centrum van Bergen op Zoom

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gelegen dichtbij het historisch centrum van Bergen op Zoom en de Zeeuwse stranden
  • 87 comfortabele hotelkamers
  • Een vergaderzaal met kleurentherapie
  • Uitgebreid Wellness Center

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark

Het viersterren Hotel-Restaurant Stadspark biedt u alle rust, terwijl de bruisende binnenstad, het historisch centrum van Bergen op Zoom en de Zeeuwse stranden op korte afstand gelegen zijn. Vanuit het hotel loopt u zo het gezellige stadshart binnen maar u kunt ook per fiets of te voet het mooie natuurgebied De Brabantse Wal of De Molenplaat verkennen. Ondanks de centrale ligging in stadspark 'Kijk in de Pot' beschikt het hotel ook over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zalen
Het hotel beschikt over drie moderne vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten van 2 tot 120 personen in theateropstelling. Voor speciale sessies kunt u terecht in de Vuurzaal met kleurentherapie. Een bijzondere vergaderzaal waar uw gasten zeker nog over na zullen praten!

Eten & drinken
In de meeste restaurants werken de koks achter de schermen, maar in Paviljoen Duinoord werken ze juist vóór de schermen. Onder de ogen van de gasten bereiden de koks "live" de meest smaakvolle gerechten. Alle ingrediënten zijn dagvers en van hoge kwaliteit. Het Live Cooking restaurant biedt u de juiste locatie om met familie of vrienden een onvergetelijke avond te beleven.

Wellness Center Fonteyn Thermen
Bij het eigen moderne en luxe Wellness Center Fonteyn Thermen kunt u zich als gast van Hotel Stadspark heerlijk ontspannen en volledig tot rust kunt komen. Het uitgebreide Wellness Center beschikt over een thermaal bad, zowel binnen als buiten, koud dompelbad, akkerland-, kruiden- en opgietsauna, stoomcabine, voetenbad en verschillende themadouches. Daarnaast beschikt Hotel Stadspark over 9 behandelkamers, 2 zonnebanken, massagestoelen en een Garra Ruffa Fish Spa.

Kamers
Hotel-Restaurant Stadspark beschikt over 87 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Stadspark

Vraag offerte aan

Adres:

Gertrudisboulevard 200

4615 MA Bergen op Zoom

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Voor speciale sessies kunt u terecht in de Vuurzaal met kleurentherapie

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE