Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Vergaderen op enkele minuten van het centrum van Den Bosch

Daarom

boekt u deze locatie
  • Totaal gerenoveerd
  • Gelegen op enkele minuten van Den Bosch
  • Gerechten vinden hun origine in de regio

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Hotel-Restaurant Prinsen

Het recentelijk totaal gerenoveerde Hotel-Restaurant Prinsen in Vlijmen heeft vier prachtige zalen die voor diverse bijeenkomsten geschikt zijn. Het hotel en de vergaderzalen beschikken over alle moderne faciliteiten en voldoen aan de hedendaagse eisen. Gelegen op enkele minuten van de bruisende stad ’s-Hertogenbosch. Hotel-Restaurant Prinsen is goed bereikbaar vanuit het hele land. Parkeren is bovendien gratis.

Zalen
Hotel-Restaurant Prinsen heeft een aanbod aan verschillende vergaderzalen. Deze 4 zalen varieren in formaat tot 264 m2 en bieden ruimte voor groepen tot maximaal 250 personen.  Uiteraard zijn de zalen voorzien van moderne vergaderfaciliteiten en daglicht in alle zalen.

Eten en drinken
Veel van de gerechten vinden hun origine in de regio, maar ook internationale gerechten zijn terug te vinden op de uitgebreide menukaart. Vaste gasten van het hotel en het restaurant komen graag en met regelmaat terug. Op de telkens variërende menukaart vindt u onder meer seizoen specialiteiten, zoals asperges, wild of lamsvlees.

Evenementen & feesten
Uw feest moet natuurlijk perfect verlopen en dus moet ook de locatie van uw diner en feest tiptop in orde zijn. Hotel-Restaurant Prinsen is de ideale gastheer voor het organiseren van uw feestelijke evenement.

Kamers
Hotel-Restaurant Prinsen beschikt over 29 comfortabele hotelkamers. Alle kamers beschikken standaard over een televisie, airconditioning en gratis wifi.    

Bereikbaarheid
8 minuten vanaf afslag Vlijmen op de A59;
12 minuten vanaf Den Bosch;
12 minuten vanaf Rosmalen;
30 minuten vanaf Eindhoven;
Bushalte dicht in de buurt.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Prinsen

Vraag offerte aan

Adres:

Julianastraat 21

5251 EC Vlijmen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het hotel en de vergaderzalen beschikken over alle moderne faciliteiten en voldoen aan de hedendaagse eisen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE