Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

De perfecte locatie voor elke zakelijke bijeenkomst

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • 10 multifunctionele zalen en 64 comfortabele hotelkamers
  • Centraal gelegen tussen de steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch
  • Restaurant, bistro en sfeervolle lounge/bar
  • Ruime parkeergelegenheid

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Hotel-Restaurant Boschoord

Hotel-Restaurant Boschoord, gelegen in het Brabantse Oisterwijk, is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, recepties, feesten en diners. Het driesterren hotel beschikt over 10 zalen met een maximum capaciteit tot circa 125 personen. Uiteraard zijn alle zalen uitgerust met moderne audiovisuele middelen en gratis draadloos internet.

Zalen in elk formaat
Of u nu een kleine of grote ruimte zoekt voor uw bijeenkomst; Hotel-Restaurant Boschoord beschikt over zalen van diverse afmetingen, welke geschikt zijn voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen aan de hedendaagse vergadereisen.

Eten & drinken
Een uitgebreid, heerlijk en vers ontbijt, een lichte of wat luxere lunch of een culinair diner? De chef-kok en zijn keukenbrigade verrassen u met heerlijke gerechten en zijn bereid met streek- en seizoensgebonden producten en de meest zorgvuldig uitgekozen wijnen. Er worden uiteenlopende gerechten geserveerd.

Evenementen & feesten
Bij elke feestelijke gelegenheid staat een ding voorop: gezelligheid. Het moet een feest worden, waaraan u nog lang en met veel plezier terugdenkt. En daar zorgen de medewerkers van Hotel-Restaurant Boschoord graag voor. Hotel-Restaurant Boschoord is de ideale locatie voor al uw feesten. Niet alleen uw bruiloft of een jubileum daarvan, maar ook diverse andere gelegenheden zijn het waard om uitbundig te vieren. Denk bijvoorbeeld eens aan verjaardagspartijen, doopfeesten, koffietafels, etc.

Kamers
Hotel-Restaurant Boschoord beschikt over comfortabele kamers met twee aparte bedden en een badkamer met douche en luxe ruimere kamers met twee aparte bedden en een badkamer met douche. Alle kamers beschikken standaard over een televisie en gratis wifi. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Boschoord

Vraag offerte aan

Adres:

Gemullehoekenweg 143

5062 SB Oisterwijk

Contact gegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Dé locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, recepties, feesten en diners

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE