City Resort Hotel Mill

Locatie met totaalpakket aan mogelijkheden

Daarom

boekt u deze locatie
  • Restaurant des Werelds
  • Uniek Beauty- & Wellnessresort ‘de Wellnessboot’
  • Zeer geschikt als trouwlocatie

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

City Resort Hotel Mill

City Resort Hotel Mill biedt een totaalpakket aan zalen, diensten en faciliteiten om evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. De veelzijdige faciliteiten van het hotel maken het mogelijk om een zakelijke bijeenkomst te combineren met een inspirerende activiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke lunchbreak of culinair diner, een gezellig wedstrijdje mini-golf, een groepsles Body Balance of een ontspannen beautybehandeling.

Zalen
De vele multifunctionele zalen binnen het complex maken het mogelijk om vergaderingen, trainingen, congressen en productpresentaties te organiseren vanaf acht personen tot een aantal honderd personen.

Evenementen & feesten
Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een locatie om een spetterend feest te geven? Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle locatie voor een verjaardagsfeest, het vieren van een jubileum, het organiseren van een gezellige familiedag, avontuurlijk kinderfeestje, of een gezellig bedrijfs- of personeelsfeest: bij City Resort Hotel Mill bent u aan het juiste adres.

City Resort Hotel Mill is ook zeer geschikt als trouwlocatie. Of het nu gaat om een diner, receptie, feestavond of een combinatie hiervan. Voor ieder onderdeel is er een prachtige ruimte beschikbaar, passend bij elk budget!

Eten & drinken
Restaurant Des Werelds kookt graag met de jaargetijden mee. Elk seizoen wisselt de keuken de menukaart en kleurt de kaart letterlijk in de kleur van het seizoen. Een lente zo groen als gras, zinderende zomerspecials, maar ook de warme en wilde kleuren van de herfst en winter vindt u terug op het menu.

Bereikbaarheid
City Resort Hotel Mill is gelegen nabij Nijmegen en goed te bereiken via de A73.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

City Resort Hotel Mill

Vraag offerte aan

Adres:

Hoogveldseweg 1

5451 AA Mill

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Uniek Beauty- & Wellnessresort ‘de Wellnessboot’

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE