Proeflokaal Limburg

Vergaderlocatie centraal gelegen in natuurgebied De Peel

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gebruik van streekproducten
  • Geschikt voor allerlei soorten zakelijke en particuliere evenementen

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Proeflokaal Limburg

Informatief, sfeervol, puur en aangenaam. Bij ProefLokaalLimburg maken gasten kennis met heerlijke producten. Tijdens een verrassende lunch of diner, als intermezzo tijdens een vergadering of als informatieve workshop. Op allerlei manieren laat Proeflokaal Limburg u kennis maken met de oorsprong, de teelt, oogst en verwerking van de prachtige vergaderingstreekproducten.

Zalen
De grootste zaal van de locatie, de Orangerie, heeft een capaciteit van 100 personen in dineropstelling en 150-200 personen in feestopstelling. De streekwinkel biedt een ode aan Limburgse streekproducten en heeft een capaciteit van 30 personen. De tuinkamer is een mooie vergaderruimte met veel lichtinval waar alle voorzieningen aanwezig zijn en heeft een capaciteit van 10 personen. De kookserre is karakteristieke vergaderzaal waar tevens alle voorzieningen aanwezig zijn en heeft een capaciteit van 10 personen. Als laatste worden in de kookstudio kookworkshops gegeven voor 10-20 personen.

Eten & drinken
Proeflokaal Limburg. Letterlijk een locatie waar geproefd wordt. Figuurlijk een ode aan de Limburgse streekproducten. Gelegen in natuurgebied de Peel blinkt Proeflokaal Limburg uit in ambacht, landelijke sfeer en respect voor het buitenleven. In overleg met de locatie of onze Meeting Experts kunnen verschillende soorten evenemeten georganiseerd worden.

Evenementen & feesten
ProefLokaal Limburg is een bijzondere locatie, met diverse sfeervolle ruimtes voor een intiem diner of een gezellige avond met vrienden, familie of collega's.

Kamers
ProefLokaal Limburg beschikt over 5 vergaderkamers voor een vergadering van 10 – 100 personen. Tevens is er de mogelijkheid om een meerdaagse vergadering te organiseren inclusief overnachting(en). De locatie beschikt in totaal over 24 slaapkamers en 42 bedden.

Bereikbaarheid 
Vanaf Maastricht kunt u afslag Grathem nemen en vervolgens de Napoleonsweg volgen. Komende vanuit Venlo neemt u afslag Maasbree/Baarlo/Helden en volgt u ook de Napoleonsweg. Komt u vanuit Meijel, volg dan richting Roggel en vervolg de weg richting Helden.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Proeflokaal Limburg

Vraag offerte aan

Adres:

Doorbrand 2
6086 PK, Neer

Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

De zalen van Proeflokaal Limburg zijn voor vrijwel alle soorten bijeenkomsten geschikt

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE