NH Maastricht

Een prachtig hotel voor zowel business als leisure gasten

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gelegen naast het MECC Maastricht
  • 15 minuten lopen naar het centrum 
  • Bushalte voor het hotel 

Meeting Expert

Maura Welling

NH Maastricht

NH Maastricht is een goede keuze voor zowel zakelijke gasten als vrijetijds gasten! De locatie is gelegen naast het MECC en ligt op loopafstand van het stadscentrum. Het centrum is ook te bereiken met een directe busverbinding. In de 275 kamers, 9 zalen, een restaurant en bar kunt u in een ontspannen sfeer aan het werk!

Zalen
NH Maastricht beschikt over 9 vergaderzalen, allen met natuurlijk daglicht, voor zakelijke bijeenkomsten maar ook voor bruiloften. De grootste zaal biedt ruimte voor 225 personen.

Eten & drinken
Dagelijks biedt NH Maastricht een groot en uitgebreid ontbijtbuffet. Gedurende de dag kunt u lunchen en dineren in een van de twee restaurants en een drankje drinken in de gezellige bar!

Evenementen & feesten
Met de persoonlijke assistentie zorgt NH Maastricht voor een memorabel feest, bruiloft of evenement. Van professionele service tot een passend menu en van luxe faciliteiten tot prachtige kamers, alles is aanwezig voor een geslaagd verblijf. 

Kamers
NH Maastricht heeft 275 kamers en voor iedereen een geschikt type; van een standaard kamer tot deluxe kamers, suites en appartementen. Overnacht u op een van de hoogste verdiepingen? Dan heeft u ook nog eens uitzicht over de stad!

Bereikbaarheid 
Het hotel is naast het MECC gelegen. Op 15 minuten loopafstand vindt u het stadscentrum. Ook kunt u gebruik maken van de bus. De bus stopt naast het hotel en brengt u naar het stadscentrum!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

NH Maastricht

Vraag offerte aan

Adres:

Forum 110

6229 GV  Maastricht


Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

Een prachtig hotel voor zowel business als leisure gasten

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE