Kasteel TerWorm

Ongedwongen genieten in een stijlvolle historische ambiance

Daarom

boekt u deze locatie
  • 40 luxe kamers en vorstelijke suites
  • Signatuurgerechten en unieke wijnen
  • Ideale uitvalsbasis voor teambuilding en meerdaagse trainingen
  • Gelegen nabij het centrum van Heerlen, langs de ringweg N281

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Kasteel TerWorm

Kasteel TerWorm is een karaktervolle 14e eeuws kasteel en is gelegen in het zuiden van Limburg vlakbij Heerlen. De locatie leent zich uitstekend voor ontmoetingen. Het kasteel beschikt over 220 hectare landgoed met wellness faciliteiten, zoals fitness, sauna en zwembad.  

Zalen
De locatie biedt diverse zalen om samen te komen. De Wenckebackzaal is een rustig gelegen zaal met uitzicht over de Franse Rococotuin. De Torenkamer is een sfeervolle boardroom, die ruimte biedt aan maximaal 8 personen. Verder zijn er diverse subruimtes aanwezig. 

Eten & drinken
Kasteel TerWorm beschikt over diverse salons van 2 tot 40 personen. De keukenbrigade onder leiding van Meesterkok Andy Brauers serveert gastronomische creaties. De gastvrouw voorziet u van verrassend wijnadvies.  

Evenementen & feesten
De stijlvolle salons zijn geschikt voor feestelijke en zakelijke sitting dinners tot 40 personen. Ook walking dinners vanaf 40 personen, voor bijvoorbeeld een dienstjubileum, netwerkbijeenkomst of kerstviering is mogelijk.

Kamers
Kasteel TerWorm is voorzien van 40 luxe kamers en vorstelijke suites. De kamers en suites zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Bereikbaarheid 
Het Kasteel ligt op 5 minuten rijden van het stadscentrum van Heerlen en centraal station. Er zijn diverse luchthavens binnen een uur bereikbaar, Maastricht-Aachen, Düsseldorf, Charleroi, Eindhoven, Cologne-Bonn en Liège. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Kasteel TerWorm

Vraag offerte aan

Adres:

Terworm 5
6411 RV Heerlen


Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

Kasteel TerWorm is voorzien van 40 luxe kamers en vorstelijke suites

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE