Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Historische locatie met prachtige kasteeltuin

Daarom

boekt u deze locatie
  • Historisch Kasteel
  • Schitterend gelegen aan de rand van natuurgebied de Anstelvallei
  • Prachtige kasteeltuin
  • Officiële trouwlocatie

Meeting Expert

Leotine Nieberg - Van de Pol

Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein heeft een rijke historie met een intieme sfeer. In de hoeve kunt u overnachten en in het kasteel bevinden zich schitterende zalen met een maximumcapaciteit van 500 personen. De binnenplaats en de kasteeltuin bieden de mogelijkheid om buitenactiviteiten te organiseren in een bijzondere setting. Ook voor feestelijke evenementen vormt dit karakteristieke kasteel de perfecte locatie.

Zalen
Het kasteel beschikt over diverse comfortabel ingerichte zalen en salons. Groepen van 10 tot 500 personen vinden hier een gastvrij onthaal voor hun vergaderingen, feesten en andere bijeenkomsten.

Evenementen & feesten
Het 14e-eeuwse Kasteel Erenstein ademt één en al romantiek en beschikt over negen sfeervol ingerichte zalen en salons met een capaciteit variërend van 10 tot 500 personen. Het kasteel is omgeven met een slotgracht en een schilderachtige kasteeltuin in Barokstijl.

Eten & drinken
U kunt hier terecht voor een romantisch uitgebreid diner voor twee of voor een gezellige etentje met de familie. De keukenbrigade zal u verrassen met heerlijke gerechten uit de Franse en Mediterrane keuken. De culinaire gerechten zullen in combinatie met de speciaal geselecteerde wijnen van de wijnkaart garant staan voor een unieke smaakbelevenis!

Trouwen
Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is door de gemeente Kerkrade aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u uw mooiste dag geheel op deze unieke locatie kunt vieren, van het huwelijk voor de burgerlijke stand, de receptie, de feestavond tot en met de overnachting voor u en uw gasten.

Bereikbaarheid 
Het Kasteel is bereikbaar via de A2 en N281 richting Aachen en afslag Kerkrade-West. Ook per openbaar vervoer is Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein goed bereikbaar.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Kasteel Erenstein

Vraag offerte aan

Adres:

Kerkradersteenweg 4
6468 PA Kerkrade


Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

Dikke kasteelmuren, krakende traptreden, fonkelende kroonluchters en een prachtige ligging

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE