De Braampeel

Luxe vergaderlocatie midden in de natuur

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Geschikt voor grote groepen
  • Gelegen in een rustige, natuurrijke omgeving
  • Alle appartementen beschikken over een exclusieve sfeervolle inrichting

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

De Braampeel

De Braampeel is een luxe groepsaccommodatie en vergaderlocatie gelegen in Neer (Midden-Limburg). Deze accommodatie is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere gasten. Zakelijk is De Braampeel geschikt voor vergaderingen, trainingen, heisessies of andere bijeenkomsten. Particulier is De Braampeel geschikt voor zowel kleine als grote groepen in de zes groepsaccommodaties (van 14 tot 42 personen). De locaties zijn stuk voor stuk luxe en comfortabel met ieder een eigen terras. De hele locatie is tevens van alle gemakken voorzien.   

Zalen
De Braampeel bestaat uit 6 aaneengeschakelde appartementen, die ieder over een eigen keuken en woonkamer beschikken. In de groepsruimte is een professionele keuken en grote woonkamer aanwezig voor de hele groep. Elk appartement bestaat uit 4 slaapkamers & 3 badkamers.

Eten & drinken
Het is natuurlijk mogelijk om op basis van zelfverzorging bij De Braampeel te verblijven. Heeft u echter geen zin om te koken, dan kan de locatie ook de maaltijden voor u verzorgen! Zo wordt u al het werk uit handen genomen en kunt u nog meer genieten van uw weekend of vakantie!

Evenementen & feesten
De Braampeel is geschikt voor verschillende soorten evenementen,  zowel zakelijk als particulier. Zakelijk bijvoorbeeld voor vergaderingen, trainingen of heisessies en particulier voor allerlei soorten feesten.

Kamers
De Braampeel bevat 24 slaapkamers en 17 badkamers. De Braampeel beschikt tevens over een groepsruimte en professionele keuken.

Trouwen
Proeflokaal Limburg, wat bij de Braampeel gelegen is, is een uitzonderlijke trouwlocatie in Limburg waar het bruidspaar en gasten zich gelijk thuis zullen voelen. Neem hiervoor een kijkje bij de locatie Proeflokaal Limburg.

Bereikbaarheid 
Vanaf Maastricht kunt u afslag Grathem nemen en vervolgens de Napoleonsweg volgen. Komende vanuit Venlo neemt u afslag Maasbree/Baarlo/Helden en volgt u ook de Napoleonsweg. Komt u vanuit Meijel, volg dan richting Roggel en vervolg de weg richting Helden.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

De Braampeel

Vraag offerte aan

Adres:

Doorbrand 2
6086 PK, Neer

Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

De zalen van De Braampeel zijn voor zowel grote als kleine groepen geschikt

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE