Château St. Gerlach

Een Limburgs landgoed met hotel, zalen, restaurants en wellness

Daarom

boekt u deze locatie
  • Château St. Gerlach is een indrukwekkend barokkasteel met een huiselijke intimiteit waar de historie terug gaat naar de 12e eeuw
  • Er zijn 16 vergaderzalen waaronder een multifunctioneel paviljoen waar de zalen gecombineerd gebruikt kunnen worden voor diverse evenementen tot 1.000 personen
  • Het landgoed bevindt zich in een rustige omgeving met een omliggend natuurgebied van meer dan 100 ha

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Château St. Gerlach

Het eeuwenoude kasteelhotel Château St. Gerlach heeft 113 hotelkamers, -suites en -appartementen, een à-la-carte-restaurant, bistrot, koffie- en lunchconcept, zwembad en spa & wellness. Met 16 vergader- en banketzalen is dit ook een uitermate geschikte vergaderlocatie. Château St. Gerlach is lid van Relais & Châteaux.

Eten & drinken
Op het landgoed van de locatie bent u altijd welkom voor een gastronomisch diner in het à-la-carte-Restaurant Château St. Gerlach. In de informele Bistrot de Liège kunt u genieten van streekgerechten voor zowel lunch als diner. In Burgemeester Quicx, Coffee & More staat de barista voor u klaar met een kop koffie en Limburgse vlaai.

Evenementen & feesten
De sfeervolle, historische gebouwen en de uitgestrekte tuinen en parken van het eigen landgoed vormen een unieke setting voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst. Van receptie en klein diner tot een groot feest van 1.000 personen.

Zalen
Met 16 vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden tot wel 1.000 personen.

Kamers
De 58 karaktervolle, luxe hotelkamers en suites zijn gevestigd in de voormalige pachthof. De kamers zijn voorzien van alle comfort voor een zakelijk of privé verblijf, zoals een minibar, gratis wifi en een badkamer met bad. Naast de hotelkamers beschikt Château St. Gerlach ook over 39 ruime één- en tweeslaapkamer hotelappartementen. Deze sfeervolle appartementen zijn gelegen in het voormalige adellijk stiftgebouw en de graanschuren van het landgoed. 

Trouwen
Château St. Gerlach, buitenplaats van Maastricht, is het volmaakte decor voor een bruiloft. Het is zelfs mogelijk om een kerkelijke huwelijksvoltrekking in de op het landgoed gelegen Gerlachuskerk te laten plaatsvinden.

Bereikbaarheid 
Château St. Gerlach ligt op 10 km afstand van het centrum van Maastricht. De snelweg is binnen drie minuten per auto te bereiken en het treinstation lopend binnen zes minuten. Daarnaast zijn er acht vliegvelden (waarvan drie internationaal) gesitueerd op één uur rijafstand.

Voorzieningen
De verschillende zalen zijn uitgerust met professioneel audiovisueel apparatuur. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI aanwezig. Mocht u tijdens uw bijeenkomst een verzoek hebben aan onze banqueting manager, dan kunt u gebruik maken van onze - ‘At your fingertips’ - instant messaging service. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Château St. Gerlach

Vraag offerte aan

Adres:

Joseph Corneli Allee 1
6301 KK Valkenburg


Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

Met 16 vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE