Château Neercanne

Historisch terrassenkasteel in Maastricht

Daarom

boekt u deze locatie
  • Prestigieus barokkasteel uit de zeventiende eeuw
  • Verfijnde keuken bekroond met een Michelinster
  • Mogelijkheid voor evenementen tot wel 1000 personen
  • Bosrijke omgeving met uitzicht over het Jekerdal

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Château Neercanne

In Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland: Château Neercanne. Het hoogste niveau van de historische baroktuinen doet in de zomer dienst als terras. In het voormalige kapel is het huiselijke lunchrestaurant l’Auberge gevestigd. Dit restaurant heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand. De mergelgrotten nodigen uit tot een aperitief en vormen een buitengewoon decor voor vergaderingen, feesten en wijnproeverijen.

Eten & Drinken
Het à-la-carte-restaurant van Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het in Maastricht en op de grens met België gelegen sterrenrestaurant biedt een adembenemend uitzicht over de historische baroktuinen en het Jekerdal. Restaurant Château Neercanne is sinds 1986 onafgebroken bekroond met 1 Michelinster. Lunchrestaurant l’Auberge is in het voormalige kapel gevestigd. Een lunch bereid met eerlijke producten uit de regio en geserveerd met oprechte aandacht. Bij l’Auberge geniet u ook van koffie en thee met een rijke keuze aan patisserie.

Evenementen & Feesten
De zalen en salons van Château Neercanne bieden oneindig veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en feestelijke evenementen. Het Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne en lunchrestaurant l’Auberge maken het kasteel tot een veelzijdige locatie voor vergaderingen en feesten tot 1.000 personen. Bij mooi weer is het mogelijk om gebruik te maken van de terrassen. De zalen van Château Neercanne zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. Tevens is het mogelijk om de overige huizen van Oostwegel Collection te betrekken.

Zalen
Met diverse vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden. Evenementen kunnen tot wel 1000 personen worden gereserveerd.

Trouwen
Dit unieke terrassenkasteel met prachtige baroktuinen vormt een schitterende achtergrond voor een onvergetelijke huwelijksdag. Daarnaast heeft de gemeente Maastricht Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie.

Bereikbaarheid 
De A2, 8 vliegvelden op minder dan een uur rijden en verschillende grote treinstations zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Voorzieningen
De verschillende zalen zijn uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur. Vanzelfsprekend is er gratis WiFi aanwezig. Mocht u tijdens uw bijeenkomst een verzoek hebben aan de banqueting manager, dan kunt u gebruik maken van de - ‘At your fingertips’ - instant messaging service. Daarnaast beschikt de over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Château Neercanne

Vraag offerte aan

Adres:

Cannerweg 800
6213 ND, Maastricht

Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

De 6 vergader- en banketzalen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE