Château Neercanne

Historisch terrassenkasteel in Maastricht

Daarom

boekt u deze locatie
  • Prestigieus barokkasteel uit de zeventiende eeuw
  • Verfijnde keuken bekroond met een Michelinster
  • Mogelijkheid voor evenementen tot wel 1000 personen
  • Bosrijke omgeving met uitzicht over het Jekerdal

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Château Neercanne

In het betoverende Jekerdal, aan de rand van Maastricht en op de grens met België ligt het enige terrassenkasteel van Nederland; Château Neercanne. Het 17e -eeuwse kasteel kent een rijke culturele en culinaire traditie. De uitgebreide mogelijkheden maken het kasteel daarnaast tot een bijzondere vergaderlocatie.

Eten & Drinken
Op het kasteel verwelkomt de locatie u graag voor een gastronomisch diner in het à-la-carte-Restaurant Château Neercanne, bekroond met 1 ster MICHELIN. In het met een Bib Gourmand bekroonde lunch restaurant L’Auberge kunt u in huiselijke sfeer genieten van een vriendelijk geprijsde lunch. Tevens wordt koffie en thee geserveerd met een rijke keuze aan patisserie.

Evenementen & Feesten
Imposante mergelgewelven, sfeervolle nissen en karakteristieke mergelwanden maken de grotzalen Carrière Poswick en de Orangerie een bijzondere locatie voor feesten en partijen. Naast het restaurant met Michelinster en l’Auberge beschikt Château Neercanne over 2 klassieke salons in het kasteel zelf. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om de terrassen en buitenkamers te betrekken bij uw evenement.

Zalen
Met 5 vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden tot evenementen van 1000 personen.

Trouwen
Dit unieke terrassenkasteel met prachtige baroktuinen vormt een schitterende achtergrond voor een onvergetelijke huwelijksdag. Daarnaast heeft de gemeente Maastricht Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie. Wij adviseren u graag bij de keuze van een ruimte voor de huwelijksvoltrekking.

Bereikbaarheid 
Château Neercanne ligt op 5 km afstand van het centrum van Maastricht. De snelweg is binnen tien minuten per auto te bereiken en de bushalte ligt op twee minuten loopafstand. Daarnaast zijn er acht vliegvelden (waarvan drie internationaal) gesitueerd op één uur rijafstand.

Voorzieningen
De verschillende zalen zijn uitgerust met professioneel audiovisueel apparatuur. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI aanwezig. Mocht u tijdens uw bijeenkomst een verzoek hebben aan onze banqueting manager, dan kunt u gebruik maken van onze - ‘At your fingertips’ - instant messaging service. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Château Neercanne

Vraag offerte aan

Adres:

Cannerweg 800
6213 ND, Maastricht

Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

De 6 vergader- en banketzalen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE