AandeHammermolen

Stijlvolle en exclusieve groepsaccommodatie in Limburg

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gelegen in een rustige, natuurrijke omgeving
  • Moderne grote keuken voorzien van geavanceerde apparatuur
  • Negen luxe sanitaire voorzieningen
  • Rustieke tuin met buitenkeuken

 

 

Meeting Expert

Maura Welling

Aandehammermolen

AandeHammermolen is een oude pastorie gelegen in Neer (Midden-Limburg) en behoort tot een van de meest exclusieve groepsaccommodaties van de regio.  AandeHammermolen is bestemd voor zowel  zakelijke als particuliere gasten en men kan hier terecht voor het op hoog niveau vergaderen,  trouwen, dineren, overnachten, feestelijk vertoeven en elegant samen zijn.

Zalen
Optimale privacy, comfort en een voortreffelijke verzorging kenmerken een bijeenkomst in deze representatieve vergaderlocatie in Limburg. AandeHammermolen beschikt over twee prachtige klassieke zitkamers met sfeervolle open haard. De zalen hebben een royale eetkamer met een grote, moderne keuken die voorzien is van geavanceerde apparatuur.

Eten & drinken
Het is natuurlijk mogelijk om op basis van zelfverzorging bij AandeHammermolen te verblijven. Heeft u echter geen zin om te koken, dan kan de locatie ook de maaltijden voor u verzorgen! Zo wordt u al het werk uit handen genomen en kunt u nog meer genieten van uw weekend of vakantie!

Evenementen & feesten
AandeHammermolen is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Denk bij zakelijke evenementen aan vergaderen en bij particuliere evenementen aan dineren of het geven van een feest. 

Kamers
AandeHammermolen beschikt over negen slaapkamers met eigen douche en toilet. Er kunnen in totaal 21 personen blijven overnachten.

Bereikbaarheid 
Vanaf Maastricht kunt u afslag Grathem nemen en vervolgens de Napoleonsweg volgen. Komende vanuit Venlo neemt u afslag Maasbree/Baarlo/Helden en volgt u ook de Napoleonsweg. Komt u vanuit Meijel, volg dan richting Heibloem via de Witdonk.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

AandeHammermolen

Vraag offerte aan

Adres:

Hammermolen 15
6086 BE, Neer

Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

AandeHammermolen is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere evenementen.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE