Postillion Hotel Haren Groningen

Ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten in het noorden van Nederland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Green Key Gold
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vlakbij Groningen
  • Groot eigen parkeerterrein

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Postillion Groningen

Postillion Hotel Haren is een functionele vergaderlocatie gelegen aan de A28. De locatie beschikt over 8 praktische vergaderzalen die ruimte bieden voor bijeenkomsten tot 400 personen. Daarnaast telt het hotel 97 kamers.  Postillion Hotel Haren Groningen is gelegen dichtbij de snelweg A28 en Groningen is op 5 minuten afstand. Het hotel is rolstoeltoegankelijk en beschikt over het Green Key Gold certificaat voor verantwoord ondernemen. Alle 97 hotelkamers zijn voorzien van basisfaciliteiten en zijn aangepast volgens milieubewuste richtlijnen. Naast de acht vergaderzalen beschikt het hotel over een restaurant, een bar en een groot eigen parkeerterrein. In het Business Point van de locatie kunt u uitstekend flexwerken of afspreken met collega's/relaties.

Vergaderen
In de acht vergaderzalen van Postillion Hotel Haren Groningen zijn alle basisfaciliteiten te vinden die u nodig heeft om uw vergadering naar wens te laten verlopen. Postillion Hotel Haren Groningen heeft diverse vergaderarrangementen. Ook kan een offerte op maat worden gemaakt. Inbegrepen bij elk vergaderarrangement zijn koffie, thee, (fruit)water, fruit, snacks en Postillions Brainfood. Dit zijn smoothies en snacks die op uitgekozen momenten worden ingezet om de concentratie bij een vergadering op peil te houden. Want, zo stelt Postillion, vergaderen is topsport en Brainfood zorgt voor een optimale stimulatie van de hersenen.

Eten & drinken
De keukenbrigrade van Postillion Hotel Haren Groningen bereidt dagelijks met veel toewijding uw ontbijt, lunch en diner. In samenwerking met de Chef koks wordt er elk seizoen een passende menukaart samengesteld. Deze menukaart biedt veel diversiteit en daarom voor ieder wat wils. De gerechten zijn altijd dagvers en passend bij het seizoen. Postillion Hotel Haren Groningen speelt, ook als het om eten en drinken gaat, graag in op uw wensen en doelen.

Bereikbaarheid
Het Postillion Hotel Haren Groningen ligt aan de rand van Groningen. Het hotel is gemakkelijk te bereiken via de A28 in Haren en het ligt ideaal ten opzichte van de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland, Drenthe. Postillion Hotel Haren Groningen beschikt over een groot, eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Postillion Groningen

Vraag offerte aan

Adres:

Emmalaan 33,
9752 KS Haren

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De vergaderzalen van de locatie zijn van alle basisfaciliteiten voorzien

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE