NH Groningen

NH Groningen is gelegen op een centrale plek en heeft veel te bieden

Daarom

boekt u deze locatie
  • Dichtbij het centrum van Groningen
  • Vergaderruimte met uizicht op de stad
  • Op 10 minuten rijden van het Congres- en expositiecentrum 

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

NH Groningen

NH Groningen is gelegen op een centrale locatie. Via een gemakkelijke route loopt u binnen 10 minuten naar het stadscentrum en rijdt u in 10 minuten naar het Martiniplaza conference centre. Het hotel heeft 127 kamers en een selectie aan vergaderzalen met uitzicht over de stad.

Zalen
Op de 10e etage biedt het hotel 3 rustig gelegen vergaderzalen met natuurlijk daglicht en een inspirerend uitzicht over de stad. Met maximaal 130 personen maakt u gebruik van de grootste zaal.

Eten & drinken
Met het uitgebreide ontbijtbuffet bij het NH Groningen maakt u een fijne start van de dag. Gedurende de dag wordt er een selectie van verse cakes en unieke smaken ijs geboden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor regionale snacks en drankjes.

Kamers
Er zijn 127 kamers aanwezig en er is keuze tussen Standaard en Superior kamers. Voor ouders en kinderen zijn er familiekamers om het verblijf gezamenlijk te kunnen ervaren.

Bereikbaarheid
Op 2 minuten rijafstand van de ringweg vindt u het hotel. Vanaf het hotel bereikt u zowel het stadscentrum als het conference center Martiniplaza, binnen 10 minuten.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

NH Groningen

Vraag offerte aan

Adres:

Hanzeplein 132

9713 GW  Groningen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

NH Groningen is gelegen op een centrale plek en heeft veel te bieden

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE