Nescio Hotel Groningen

Ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten in het noorden van Nederland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Green Key Gold
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vlakbij Groningen
  • Groot eigen parkeerterrein

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Nescio Hotel Groningen

Nescio Hotel Groningen is een functionele vergaderlocatie gelegen aan de A28. De locatie beschikt over 8 praktische vergaderzalen die ruimte bieden voor bijeenkomsten tot 400 personen. Daarnaast telt het hotel 97 kamers.  Nescio Hotel Groningen is gelegen dichtbij de snelweg A28 en Groningen is op 5 minuten afstand. Het hotel is rolstoeltoegankelijk en beschikt over het Green Key Gold certificaat voor verantwoord ondernemen. Alle 97 hotelkamers zijn voorzien van basisfaciliteiten en zijn aangepast volgens milieubewuste richtlijnen. Naast de acht vergaderzalen beschikt het hotel over een restaurant, een bar en een groot eigen parkeerterrein. In het Business Point van de locatie kunt u uitstekend flexwerken of afspreken met collega's/relaties.

Vergaderen
In de acht vergaderzalen van Nescio Hotel Groningen zijn alle basisfaciliteiten te vinden die u nodig heeft om uw vergadering naar wens te laten verlopen. Nescio Hotel Groningen heeft diverse vergaderarrangementen. Ook kan een offerte op maat worden gemaakt. Inbegrepen bij elk vergaderarrangement zijn koffie, thee, (fruit)water, fruit, snacks en Nescio Brainfood. Dit zijn smoothies en snacks die op uitgekozen momenten worden ingezet om de concentratie bij een vergadering op peil te houden. Want, zo stelt Nescio, vergaderen is topsport en Brainfood zorgt voor een optimale stimulatie van de hersenen.

Eten & drinken
De keukenbrigrade van Nescio Hotel Groningen bereidt dagelijks met veel toewijding uw ontbijt, lunch en diner. In samenwerking met de Chef koks wordt er elk seizoen een passende menukaart samengesteld. Deze menukaart biedt veel diversiteit en daarom voor ieder wat wils. De gerechten zijn altijd dagvers en passend bij het seizoen. Nescio Hotel Groningen speelt, ook als het om eten en drinken gaat, graag in op uw wensen en doelen.

Bereikbaarheid
Het Nescio Hotel Groningen ligt aan de rand van Groningen. Het hotel is gemakkelijk te bereiken via de A28 in Haren en het ligt ideaal ten opzichte van de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland, Drenthe. Nescio Hotel Groningen beschikt over een groot, eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Nescio Hotel Groningen

Vraag offerte aan

Adres:

Emmalaan 33,
9752 KS Haren

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De vergaderzalen van de locatie zijn van alle basisfaciliteiten voorzien

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE