De Puddingfabriek

MULTIFUNCTIONELE, VOORMALIGE FABRIEKSHAL NAAST GRONINGEN CS

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Geschikt voor elk type evenement: De ruimtes zijn goed uitgerust en naar wens in te richten.
  • Goede faciliteiten: Alles in huis voor nagenoeg elk type evenement.
  • In samenwerking met Regardz kan de locatie de voorbereidingen voor het evenement geheel uit handen nemen

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

De Puddingfabriek

De Puddingfabriek is een multifunctionele, voormalige fabriekshal
waar vroeger instant pudding van de lopende band rolde. Nu is het een bruisende evenementenlocatie, geschikt voor vrijwel elk type evenement.

Eten & Drinken
De grote zaal van De Puddingfabriek is uitgerust met een grote bar en beschikt over een ruim assortiment aan dranken. Op het gebied van catering is nagenoeg alles mogelijk: de locatie werkt samen met diverse cateraars en kunnen daarom alles, van een simpel borrelhapje tot een uitgeserveerd 3-gangen diner verzorgen.
Het besloten binnenplein leent zich bovendien uitstekend voor barbecues of food-trucks.

Evenementen & Feesten
De Puddingfabriek is uitermate geschikt voor uiteenlopende evenementen en feesten. Of het nu om een jubileum, huwelijk of bedrijfspresentatie gaat: de grote zaal is voor elk type evenement flexibel in te zetten en kan naar wens worden ingericht. Bovendien is alles in huis om het evenement of het feest tot een succes te maken. De uitstraling van de zaal is iedere keer weer anders! De medewerkers van De Puddingfabriek denken graag met u mee en kunnen desgewenst de volledige organisatie uit handen nemen.

Zalen
De grote zaal kan middels industriële roldeuren in tweeën worden gesplitst, zo kan de grootte van de zaal worden aangepast. Deze flexibele ruimte kan naar wens worden ingericht en beschikt over een grote bar. De Puddingfabriek heeft diverse break-out mogelijkheden waaronder de Pudding Business Lounge: een professioneel uitgeruste vergaderlocatie met een grote vergadertafel en comfortabele congresstoelen. Hier kunt u standaard gebruik maken van een beamer, scherm, laptop, wifi, audio, flip-over, evenals van de Nespresso-machine en mini-bar. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het besloten binnenplein.

Trouwen
De multifunctionele fabriekshal van de oude Puddingfabriek leent zich uitstekend voor een huwelijksfeest, receptie en/ of diner. Ook een (officiële) trouwceremonie is hier mogelijk. De weddingplanner van de locatie bespreekt met jullie graag de mogelijkheden!

Voorzieningen
De Puddingfabriek is uitgerust met uiteenlopende materialen en meubels die ingezet kunnen worden voor elk type evenement. Ook zijn diverse audiovisuele middelen standaard in huis, zoals beamers, schermen, professionele verlichting, audio, draadloze microfoons, laptops, DJ-sets, etc.

Bereikbaarheid
De Puddingfabriek ligt direct achter het hoofdstation van Groningen, en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum. Een groot parkeerterrein is op 7 minuten loopafstand te vinden (betaald parkeren). De Puddingfabriek is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

De Puddingfabriek

Vraag offerte aan

Adres:

Vaiducstraat 3-3

9725 BG Groningen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De Puddingfabriek is uitermate geschikt voor uiteenlopende evenementen en feesten.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE