De Pudding Businesslounge

EEN LUXE VERGADERRUIMTE IN DE PUDDINGFABRIEK

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • De ruimte is goed uitgerust en naar wens in te richten.
  • Goede faciliteiten: Alles in huis voor nagenoeg elk type evenement.
  • Ideale locatie: aan de rand van het centrum, vlak achter het centraal station van Groningen

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

De Pudding Business Lounge

De Pudding Businesslounge is een ideale vergaderlocatie in de Puddingfabriek, op 5 minuten loopafstand van het centrum van Groningen, direct achter het centraal station. Deze vergaderlocatie is voorzien van alle gemakken. De ruimte kan tevens worden ingezet als sub-ruimte van de Grote Zaal van de Puddingfabriek.

Zalen
De Pudding Businesslounge bevindt zich in de Puddingfabriek. De ruimte is uitgerust met een grote vergadertafel (max 25 personen), ook een plenaire opstelling is mogelijk tot 50 personen.
In de Puddingfabriek kan tevens de grote zaal gehuurd worden, tot maximaal 350 personen. Ook kan het besloten binnenplein worden ingezet voor evenementen en bijeenkomsten.

Eten & drinken
In de Pudding Businesslounge kan gebruik gemaakt worden van een luxe Nespresso-machine en een goedgevulde minibar. De locatie werkt samen met diverse cateraars en kunnen derhalve alles bieden, variërend van een werklunch of overwerkmaaltijd, tot luxe hapjes en 3-gangendiner.

Evenementen & Feesten
De Pudding Businesslounge is geschikt voor kleinere feesten, borrels en partijen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Meeting Experts. 

Trouwen
De grote zaal van de Puddingfabriek is erg geschikt voor trouwfeesten en plechtigheden.

Voorzieningen
De ruimte is uitgerust met een grote vergadertafel en comfortabele congresstoelen, evenals de nodige audiovisuele middelen zoals een laptop, beamer en scherm, audio, pointer, flipover en spreekgestoelte. Daarnaast beschikt De Puddingfabriek over materialen en meubels die ingezet kunnen worden voor elk type evenement. 

Bereikbaarheid
De Puddingfabriek ligt direct achter het hoofdstation van Groningen, en vanaf de locatie is het maar 5 minuten lopen naar het stadscentrum. Een groot parkeerterrein is op 7 minuten loopafstand te vinden (betaald parkeren). De Puddingfabriek is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Pudding Businesslounge

Vraag offerte aan

Adres:

Viaductstraat 3-3
9725 BG, Groningen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De Pudding Businesslounge is geschikt voor kleinere feesten, borrels en partijen.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE