Best Western Hotel Restaurant Aduard

Veelzijdige locatie in de groene omgeving van Groningen

Daarom

boekt u deze locatie
  • Goed gelegen locatie
  • Gratis parkeren
  • Overnachten en vergaderen onder één dak
  • Veelzijdige keuken met verse ingrediënten uit de omgeving en rund- en lamsvlees van eigen boerderij

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Best Western Hotel Aduard

Hotel Restaurant Aduard is zes kilometer buiten de levendige stad Groningen gesitueerd, te midden van de uitgestrekte landerijen. Door de persoonlijke benadering vinden zowel business als toeristische gasten hier hun tweede thuis. Ervaar de luxe van de prachtige kamers en geniet van de bijzondere keuken in het restaurant. 

Zalen
Het hotel beschikt over 3 zalen. De Langeweer zaal is aangrenzend aan het restaurant en is zeer geschikt voor kleine vergaderingen, verjaardagsfeesten en buffetten.

Eten & drinken
Bij Hotel Restaurant Aduard wordt samengewerkt met diverse telers, kwekers en fokkers uit het Westerkwartier die hun groenten, fruit en vlees tot in de keuken afleveren. Streekgebonden betekent dat de keuken afhankelijk is van wat het land per seizoen geeft. Dat zorgt voor variatie op de kaart. 

Trouwen 
Wat dacht u van een prachtig trouwfeest in een rustige en groene omgeving, net buiten de stad Groningen? Bij Hotel Restaurant Aduard is trouwen een feest in sfeervolle, maar huiselijk ambiance midden in de natuur tussen de landerijen.

Kamers
Best Western Hotel Restaurant Aduard heeft een aantal verschillende kamers, variërend in grootte en prijs. De standaard kamers en de luxe kamers. In het hele hotel kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Bereikbaarheid
Hotel Restaurant Aduard is goed bereikbaar vanuit de stad Groningen, maar ook vanuit de provinciën Groningen en Friesland.

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 085 - 051 7359 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Best Western Hotel Aduard

Vraag offerte aan

Adres:

Friesestraatweg 13

9831 TB Aduard

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Hotel Aduard 'Vers uit de regio'

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE