The Green Meeting Center Arnhem (voorheen WTC Meeting Center Arnhem)

De vergaderlocatie met het mooiste uitzicht over Arnhem en omstreken

Daarom

boekt u deze locatie
  • Uitstekend bereikbaar
  • Klimaatneutraal bijeenkomen
  • 14 Multifunctionele zalen
  • Fresh Food Corner
  • Meeting Inspirations & Services

Meeting Expert

Maura Welling

Gastenwaardering 8.1

Scoreverdeling
Algemene indruk 8.0
Bereikbaarheid 8.2
Inrichting van de zaal 7.7
Lunch en/of diner 8.3
Gastvrijheid medewerkers 8.4

Gebaseerd op 581 reviews.
De reviews zijn door onze gasten geschreven na hun bijeenkomst.

The Green Meeting Center Arnhem (voorheen WTC Meeting Center Arnhem)

Volop energie en inspiratie. U vindt het bij The Green Meeting Center. Een duurzame, vitale vergader- en trainingslocatie direct naast Arnhem CS. Geïnspireerd door de bijzondere ligging te midden van het Arnhemse groen. Dat ziet u terug in de omgeving én in het duurzame Meeting Concept.

The Green Team streeft ernaar om elke dag weer bij te dragen aan groene én gezonde meetings. Zo is elke bijeenkomst in The Green klimaatneutraal, kopen ze hun producten zo veel mogelijk bij lokale leveranciers en wordt er een zero-waste policy gehanteerd. Wilt u nog een stapje duurzamer bijeenkomen? Ook dat kan. In de papierloze vergaderzaal maakt u gebruik van een digitale flip-over waarmee notities direct met deelnemers kunnen worden gedeeld en papier wordt bespaard.

Bereikbaarheid
The Green Meeting Center is uitstekend bereikbaar. Arnhem Centraal Station ligt op slechts 1 minuut loopafstand en Parkeergarage Centraal bevindt zich op steenworpafstand. Dagkaarten voor de NS zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de receptie van The Green. (€ 2,52 per uur overdag, € 0,50 per uur na 18:00 uur en € 15,20 per dag)

Zalen
De 14 multifunctionele zalen in The Green zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen en congresen van 2 tot 200 personen. Zo is er altijd een ruimte die past bij uw type bijeenkomst. Faciliteiten zoals een beamer, flipover en whiteboard zijn vanzelfsprekend in alle ruimtes aanwezig. Daarnaast verrast The Green u graag met hun onderscheidende services en Meeting Inspirations zoals de All-Cables-Available-Service, een Meeting Kit, Ping-Pong en LEGO®. Alle zalen hebben daglicht in overvloed en de ligging nabij de groene parken van Arnhem geeft energie en inspiratie.

Congressen
De multifunctionele zalen in The Green zijn geschikt voor congressen tot 200 personen. Er zijn 12 subzaal mogelijkheden en met het uitgebreide aanbod aan congres services wordt ook uw congres een succes. Maak bijvoorbeeld gebruik van de notuleerservice voor een professionele vastlegging van uw event, kinderopvang op locatie of een efficiënte registratie van de deelnemers.

Eten & drinken 
In de Fresh Food Corner van The Green worden de lekkerste broodjes, salades en warme items bereidt. The Green Team brengt regelmatig een bezoek aan de regionale boeren waar de producten vandaan komen en stelt aan de hand van seizoensproducten een smaakvol nieuw menu samen. Ingrediënten worden met aandacht en zorg uitgekozen: (h)eerlijk, organisch en vers. Huisgemaakt óf van dichtbij huis.

Glutenvrije, vegetarische en veganistische opties zijn bij The Green vanzelfsprekend aanwezig. Daarnaast zijn de deskundige servicemedewerkers goed geïnformeerd over de producten die worden geserveerd en helpen zij u graag bij het samenstellen van lactose- en suikervrije opties.

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

WTC Arnhem

Vraag offerte aan

Adres:

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Perfecte vergader- en trainingsvoorzieningen met een geweldig uitzicht over Arnhem

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE