Sanadome Nijmegen

Alle faciliteiten onder een dak

Daarom

boekt u deze locatie
  • 9 rustig gelegen vergaderzalen bij elkaar gelegen op 1 verdieping
  • Alle faciliteiten onder 1 dak; waaronder Wellness en een grote Sportclub
  • Private dinning restaurant met eigen bar voor privé diners en borrels

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Sanadome Nijmegen

Rustig en natuurlijk gelegen, verrast Sanadome met haar bijzondere architectuur. Beleef de comfortabele faciliteiten in een professionele, servicegerichte en gastvrije omgeving. Naast de negen vergaderzalen biedt Sanadome 106 hotelkamers, 4 restaurants, private dinning, Sportclub en Beauty & Wellness.

Zalen
Sanadome beschikt over negen rustige vergaderzalen met daglicht die bij elkaar op dezelfde verdieping liggen. Deze locatie biedt alle facetten onder één dak om uw verblijf in Nijmegen tot een gegarandeerd succes te maken. Vergaderen in Nijmegen was nog nooit zo ontspannend.

Kamers
Sanadome is een 4-sterren plus hotel met een uniek modern design interieur. Het hotel heeft 96 Deluxe hotelkamers en 10 Superior hotelkamers welke ruim zijn ingericht met zeer comfortabele bedden. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van de vele faciliteiten die Sanadome bij een overnachting aanbiedt zoals de Sportzaal en Thermen (2500 m2 thermen waar badkleding wordt gedragen).

Bereikbaarheid 
Sanadome is goed bereikbaar met de auto vanaf de A50 en A73 en beschikt over een eigen parkeerplaats met ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook met het openbaar is het goed per bus (halte Sanadome) en trein (Station Nijmegen Centraal of Station Goffert) te bereiken.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Sanadome

Vraag offerte aan

Adres:

Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Sanadome beschikt over negen rustige vergaderzalen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE