Postillion Hotel Arnhem

Gelegen nabij natuurpark de Hoge Veluwe

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Duurzame locatie (Green Key Gold)
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ideale ligging aan de snelweg A12
  • Ruime eigen parkeergelegenheid

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Postillion Hotel Arnhem

Postillion Hotel Arnhem ligt nabij Arnhem, waar de A12 en A50 samenkomen. De locatie beschikt over comfortabele werk- en vergaderruimten, een eigen parkeerplaats en een restaurant. De locatie beschikt onder meer over 12 vergaderzalen met een capaciteit tot 550 personen en 83 hotelkamers.

Zalen
Alle twaalf multifunctionele vergaderruimten van Postillion Hotel Arnhem beschikken over alle basisfaciliteiten die u bij een vergaderruimte kunt verwachten. Vier vergaderzalen zijn te schakelen, waardoor er ruimte kan worden gecreëerd voor grotere evenementen. De locatie heeft diverse vergaderarrangementen maar uiteraard maken wordt er graag een vergaderarrangementen voor u op maat gemaakt. 

Eten en drinken
Op elk moment van de dag bent u welkom in het grote restaurant of de sfeervolle bar van Postillion Hotel Arnhem. Het grote restaurant biedt tevens ruimte voor ontbijt, lunch, diner of borrel voor grotere groepen. Graag past de locatie het eten en drinken aan uw wensen en doelen aan. De uitgebreide menukaart, samengesteld door alle chef koks van Postillion Hotels, biedt voor ieder wat wils.

Bereikbaarheid
Postillion Hotel Arnhem is eenvoudig te bereiken via de snelweg A12. Het centrum van Arnhem is op slechts 5 km afstand te bereiken en de locatie ligt nabij natuurpark de Hoge Veluwe. Het hotel beschikt over een ruim eigen parkeerterrein dat ruimte biedt aan alle gasten.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Postillion Arnhem

Vraag offerte aan

Adres:

Europaweg 25

6816 SL Arnhem

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Vergaderarrangementen voor u op maat gemaakt

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE