Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Prachtig gelegen locatie aan het Veluwemeer en strand Nulde

Daarom

boekt u deze locatie
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Green Key Gold
  • Vier sterren locatie
  • Ideale ligging aan de A28 en het Veluwemeer

 Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Direct aan het Veluwemeer gelegen vindt u Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Deze locatie aan de A28 beschikt over comfortabele werk- en vergaderruimten, een eigen parkeerplaats en een sfeervol restaurant. De locatie beschikt onder meer over 12 vergaderzalen met een capaciteit tot 420 personen en 83 hotelkamers.

Zalen
Een gedeelte van de vergaderzalen en het gehele restaurant bieden u een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Tevens biedt deze locatie de Green Key Gold classificatie voor duurzaam ondernemen. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer biedt u alles wat u van een vergaderaccomodatie mag verwachten: voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, ontvangst door een persoonlijke meeting host, snelle wifi, technologische faciliteiten, onbeperkt koffie- en theefaciliteiten en Postillions Brainfood. Want, zo stelt Postillion, vergaderen is topsport en Brainfood zorgt voor een optimale stimulatie van de hersenen. Dit, en het prachtige uitzicht over het Veluwemeer, maakt deze locatie de ideale uitvalsbasis voor onder meer workshops, conferenties, bijeenkomsten en trainingen.

Eten en Drinken
Naast vergaderen bent u in Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ook welkom voor een heerlijk gerecht. Ontbijt, lunch, diner en borrel: voor elk moment van de dag staat de keukenbrigade voor u klaar. De menukaart is uitgebreid en de gerechten zijn altijd dagvers en passend bij het seizoen. De locatie speelt ook wat betreft eten en drinken graag in op uw wensen en behoeften.

Bereikbaarheid
Direct aan de snelweg A28 bevindt zich Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. De ideale ligging aan het Veluwemeer maakt deze locatie erg in trek. Parkeren kan gratis op het grote parkeerterrein van de locatie.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte? 
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 085 - 051 7316 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Postillion Amersfoort

Vraag offerte aan

Adres:

Strandboulevard 3
3882 RN, Putten

Contactgegevens:

0800-250 60 60

De locatie beschikt over 12 vergaderzalen die aan niets ontbreken

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE